Moyses co to za technika co proponujesz, ze rzekomo skuteczna 10 minut?
moze ja bym sie na to pisal
A najgorsze jest to, że gdybym chciał to opisać to zajmie mi więcej niż 10 minut. Prawdopodobnie dlatego, ze znalezienie klawisza z odpowiednią literą jest jednak problematyczną sprawą.
Więc będzie skrótowo. Techniki wizualizujące. Masz TV? Jak nie masz, to jesteś szczęśliwy.
.
Ale wyobraź sobie, że masz. Możesz ściszyć? Możesz zabrać kolory? Spróbuj zmniejszyć rozmiar, tak z 50 cali do 2 cali. Teraz to zgaś. I wiesz przynajmniej, jak działa telewizor. Resztę doczytasz.
O systemie motywacyjnym w akordach: 1,5-2 sekundy lub 45 sekund nie będę pisał. Zabronili mi.
Mały uniesiony paluszek oznacza ni mniej ni więcej jak nieco żartobliwą, hrabiowską manierę ludzi przyjemnie wyluzowanych. Jesli Ciebie 'luzuje' podniesienie paluszka wskazującego, podnoś wskazujący!
(...)
Co do psychologocznych, choć nie wiem czy nie bardziej interdyscyplinarnych, teorii Jungowskich wypowiadać się nie będę, może trzeba najpierw odkurzyć coś z teorii kleinowskiej, ale jestem daleka od uprawiania pseudopsychologii.
Ale, że co? Ja tak mam???
Co do teorii kleinowskich, to musimy uściślić. Bo miałbym parę pytań do Melanie, jak ona te dzieci obserwowała. Nie, że się nie zgadzam w poglądach, ale bardziej mi chodzi o to, czy było badawczo, czy intuicyjnie. Chyba, że chodzi o Allena Kleina - ten, to miał rozwinięcie
. Podobno niejaki Mick Jagger nauczył się wtedy księgowości. Potrzeba matką wynalazku
Za co mogę pochwalić - panienka odrabia lekcje bardzo szybko
!