Datsun z całym szacunkiem do Ciebie, uczciwy człowiek nie podejrzewa, różne są powody edycji.
Masz prawo do swojej oceny forum, chociaż myślałem że wyjaśniłem wszystko Tobie w rozmowie telefonicznej. Pamiętaj o tym że forum to miejsce dla wszystkich i to o różnorodnym zabarwieniu, ja to uwzględniam a TY.......?
No tak...
Gedeon odniósł się tylko do tego, że edytował swój post. Być może nie zauważył tego co napisałem.
Problem polega na tym, że (w tym miejscu powtórzę):
Regulamin forum wyraźnie mówi:
"Poprzez rejestrację na tym forum wyrażasz zgodę, że nie będziesz wysyłał/a żadnych treści, które są fałszywe,
zniesławiające, niedokładne,
obraźliwe, wulgarne,
wyrażające nienawiść, napastliwe, obsceniczne (...)"
Gdy wczoraj może i w sposób mało taktowny przerwałem mowę nawiedzonemu mówcy
synonimy.pl
"
nawiedzony1. fanatyczny, rozfanatyzowany, sfanatyzowany, zaślepiony, maniakalny, maniacki, obsesyjny, zagorzały, ślepy, narwany, postrzelony, psychiczny, szalony
2. fanatyk, maniak, opętaniec, zapaleniec, pasjonat, obsesjonista, obsesjonat, żarliwiec, oszołom"
Bez komentarza...
znany od lat "kaznodzieja" T.P., w normalnej rozmowie przemiły facet ale przebiegły doktryner ]
Bez problemu każdy były śJ, który choć trochę śmiga po necie odczyta inicjały "T.P." ...
Gedeonie, czy Ty naprawdę nie widzisz jak piszesz ?
Piszesz tyle razy o tolerancji, szacunku dla innych itp. A gdzie np. szacunek dla "T.P." ?
Ciekaw jestem jak byś się czuł gdyby ktoś o Tobie tak napisał. Albo nazywał nawiedzonym. Rzucasz na lewo i prawo epitetami jednocześnie kpiąc sobie najwyraźniej z regulaminu, który sam współtworzyłeś.
Przeczytaj komentarze userów (np. Uncja) i staraj się zrozumieć, że na tym forum są wierzący ludzie, którzy pisząc lub czytając posty naprawdę myśleli o tym, że tu może być przyjemnie i bez agresji.