Już komuś napisałem, że ten wątek miał być już dawno przeniesiony do innego działu, bo osobiście uważam, że tematyka teorii spiskowych nie jest czymś, co powinno wieść prym na tym forum.
A czy istnieje na przykład taka opcja zrobienia ankiety online wśród uczestników forum z pytaniem:
1.czy wątek o programowaniu podprogowym, (czy jak zwał tak zwał, o obrazkach publikowanych przez WTS i symbolice przez nich stosowanej) uważasz osobiście za interesujący, przydatny, pożyteczny dla celów wybudzania z orga?
i drugie pytanie: na odwrót,
2.czy wątek o programowaniu podprogowym, (czy jak zwał tak zwał, o obrazkach publikowanych przez WTS i symbolice przez nich stosowanej) uważasz osobiście za nieinteresujący, nieprzydatny, niepożyteczny dla celów wybudzania z orga?
Oczywiście można to sformułować prościej lub inaczej.
Chodzi o to, aby ludzie na forum demokratycznie zagłosowali.
Zgadzam się, że wątek powinien zostać wyczyszczony z jadu i ataków personalnych. Wiem też, że jest on długi i ciężko będzie znaleźć na to czas. No w każdym razie, wtedy decyzja o usunięciu tematu z publicznego widoku nie będzie subiektywna.
Tak to już na tym świecie: są zwolennicy masła i są zwolennicy margaryny. Każdy z nas widzi świat "a little bit" inaczej.
Zachodzi jednak pytanie: czy to jak JA widzę świat, jest jedynym słusznym widzeniem świata?
W każdym razie, rzeczywiście na forum jest za dużo nieprzyjemności, a powinna być miła wspierająca atmosfera.
Czyta to Nadarzyn i zaciera ręce. Czytają aktywne "trampki" i myślą sobie: no i co? no i co? ci odstępcy to gniazdo os....
Czytają Sj mający wątpliwości i myślą sobie: "eh, po co się rejestrować, napiszę szczerze parę słów i w czapę dostanę. Jeszcze mnie ktoś zdemaskuje, a jak napiszę za dużo o sobie, to potem to ktoś użyje przeciwko mnie".
No nie wiem. To takie moje przemyślenia. Może się okazać, że ktoś czytał ten wątek jako niezarejestrowany forumowicz i chciałby się zarejestrować, aby zagłosować, że wątek ma zostać.
Wątek powinien zostać najpierw odblokowany, przegłosowany i następnie decyzja.