Baran może powtarzam się, ale też chciałbym Ci bardzo podziękować za wszystko co na tym forum robiłeś, jestem pewny, że przyczyniłeś się do wybudzania wielu, napisałeś mnóstwo ciekawych i wartościowych postów, z wielką przyjemnością czytałem twoje kolejne wpisy, w wielu sprawach myślę tak jak ty, często czytając twoje myśli miałem takie odczucia, że te posty pisze mój klon
,
nie ukrywam, że wchodzę na forum żeby poczytać coś wartościowego, coś co dotyczy do poważnych rzeczy, związaną z sektą świadków, twoje posty prawie zawsze omawiali sensowne wątki, tematy, mam nadzieję, tak jak inni, że nie odejdziesz z forum całkowicie, mam prośbę żebyś od czasu do czasu, coś sensownego napisał w twoim stylu, coś co pomaga ludziom aby wyzwolili się od szponów orga.
możesz pisać raz na 2 miesiące, może być, ale nie zniknij całkowicie, pamiętaj, że pomagasz ludziom, zmanipulowanych szczerych świadków, wykonujesz wolę Boga, całkowicie rozumiem w czym jest problem że chcesz podjąć taką decyzję, ta sytuacja jest podobna do życia zborowego świadków, kiedy latami inwestujesz czas, środki, emocje, zdrowie aby potem ''przyjaciele'' odwrócili się bo przestałeś słuchać ich ziemskiego bożka z Warwick, i wszystko w jeden dzień idzie do śmietnika, podobny los czeka na wątki o których pisałeś, zainwestujesz czas, zdrowie i emocje a potem i tak wszystko znika lub zmienia pierwotny cel.