Czuje się wolnym człowiekiem. Nikt nie nakazuje mi wiary. Wierzę w to co chcę.
dlaczego kłamiesz? myślisz, że z dziećmi rozmawiasz?
jestem w tej organizacji 25 lat, od kilku lat nauczyłem się czytać i analizować bez filtra Jw.org, jeżeli nie skruszysz beton to dalej będziesz w niewoli, może jak Pan pomoże zrozumiesz, że sam siebie oszukujesz, bo nie jesteś wolny.
Nikt nie nakazuje ci wiary? a na podstawie jakich szkiców wygłaszasz wykłady?
Co studiujesz z ludźmi na terenie kiedy okazują zainteresowanie? od kogo masz te gotowe nauki o 1914 i 1919 roku ( 1914 rok 100% fałszywa nauka wypożyczona od Babilonu, od adwentystów)
Jak jesteś wolnym człowiekiem dlaczego na terenie nie opowiadasz o naukach niewolnika z którymi nie zgadzasz się, przecież to nie zbór, ani chrześcijanie, to tylko zainteresowani, rozdźwięków nie robisz, a masz powiedzieć jak ty rozumiesz dany temat a nie odgrywać klauna
Nie masz pana wiary, to dlaczego ucisz innym o niewidzialnej obecności Jezusa? kolejna fałszywa nauka która została adoptowana od adwentystów, w ogóle analizujesz historię twojej religii?
studia tu nic nie dadzą, zabieraj się do roboty, bo to, że inni mówili religia świadków to prawdziwa religia nie ma nic wspólnego z prawdą, niestety twoja religia uczy mnóstwo fałszywych dogmatów i nauk, może sam sprawdzisz dlaczego tak jest?
włącz wiertarkę i wierć bo dalej zostaniesz naiwnym i zmanipulowanym świadkiem