Tyle, że wy jasno skierowaliście swoją akcję przeciwko świadkom . Ślepo to myślicie właśnie wy, którzy atakujecie tylko świadków Jehowy gdy tymczasem pedofilia jest w każdej religii a w rzymsko-katolickiej przede wszystkim.
Piszesz, że znasz świadków, którzy mają np problem z alkoholem - cały czas pisze, że świadkowie to nie jacyś nadludzie - to sa ludzie jak każdy na świecie.
To są ludzie, którzy są najbliżej prawy o jehowie ale tez są grzeszni.
Organizowanie akcji przeciwko świadkom Jehowy z hasłami, ze tam jest tylko pedofilia i ostracyzm jest naprawdę ryzykowne z prawnego punktu widzenia tym bardziej, że cały czas bazujecie tylko na plotkach niczym nie potwierdzonych.
Ja mam nadzieję, że wcześniej czy później ktoś złoży pozew do sądu przeciwko wam za te oszczerstwa tym bardziej, że sami tu piszecie, że znacie i sprawców i ofiary pedofilii u świadków a mimo to nic z tym nie robicie.
Albo zaczniecie zgłaszać to do prokuratur albo przestaniecie publicznie głosić wasze kłamstwa.
Jak już się wysilasz..
Nie użyłem słów nadludzie.
Zgłosiłem 2 przypadki wykroczeń moich współbraci.
Jeden zakończył się zabraniem prawa jazdy.
Był to starszy który pijany dał poprowadzić samochód nieletniemu bo był "mniej wstawiony".
W drugim przypadku zgłosiłem kradzież z kasy sklepu.
Pionierka stała żona Koordynatora grona starszych.
Zwolnienie dyscyplinarne z zakładu gdzie 100% załogi to SJ tylko szef nie był świadkiem.
Starszy stracił przywileje.
Jeśli są to osoby które najbardziej są bliskie prawdy o swoim bogu to wybieram inne towarzystwo.
Ale powstaje pytanie, czy prawda nie powinna przeobrażać takich osób na lepsze?
W Tv Jw.org jest mnóstwo przykładów jak ludzie przestali kraść,pić,przeklinać a nawet pozbywali się brody lub długich włosów.
Dlaczego zatem twoi bracia tacy nie są?
Akcja jest skierowana przeciw ludzkiej krzywdzie albo to zrozum albo nie pisz więcej głupot.