Bartkowski - 10 - najcieplej i najmilej wspominam, być może dlatego żem gówniarz był za jego rządów, ale wspominam go cieplo
Kośka - 8 - slabo pamiętam ale wspominam nawet dobrze
Torżewik - 8, znany jako Marian Twarożek, z klubem siostr w wieku gimnazjalnym piszacymi listy do Nadarzyna aby go nie przenosić xD, wykładowca na moim KSP, później zesłany na pioniera specjalnego jeśli się nie mylę
Kańtoch - 6sympatyczny, wykładowca nr 2 z KSP
Filus - 2, ten mnie zaczął wybudzać, nie żyje, chyba sepsa, niemniej jestem mu wdzięczny za krecią robote wzgledem zboru i wielkie zasługi względem mnie, za jego kadencji wypadłem z usługiwania
Morawiec (Morawiecki?) - 9, też okręgowy, taki showman, na pewno ktos go kojarzy
z nim miałem punkt (czytanie biblii) w Malborku jak nasz zbór miał szkołę, jajcarz, na niego starsi sie powoływali że szkicu tak mocno trzymać sie nie trzeba, wszak sam okregowy tych rad nie stosuje
Zdeb - 5, taki nijaki, choć sympatyczny
Radwan - 7 - nawet ok
Breszke (?) - 2 - najnudniejszy mówca obwodowy ever xD ale tylko zza mównicy, w kulisach nawet spoko
Prorok i Paliwoda znam tylko z widzenia za słabo żeby wystawić notę.
Połowę z nich miałem u siebie na kwaterze, znam nie tylko z sali ale tez z kulisów przygotowywań zgromadzeń no i KSP
Być może kogoś pominąłem ale nie chce mi się wracać myślami w tak odległe czasy
A jeszcze Jordan był ale go to kompletnie nie pamiętam, pierwsze nazwisko jakie kojarzę w rubryce NO