Nadarzyn posługuje się tak ochydnymi i podłymi metodami że nie mieści się to w najszerszym pojęciu.Mali i podli tchórze w swym postępowaniu i brzydze się ich czynami.Za każdy zablokowany film nakręce 3 następne i będe krzyczał jeszcze głośniej organizował akcjie i manifestacjie .Grzechy tej sekty narosły aż do nieba i czas drodzy by zebrać się na odwagę i zacząć działać i bronić prawdy siebie naszych rodzin i tych wrażliwych niewinnych ludzi których ci sk....ele mogą zwieść i skrzywdzić.Społeczeństwo powinno się dowiedzieć o prawdziwym ich obliczu.
Nadarzyn posługuje się tak ochydnymi i podłymi metodami że nie mieści się to w najszerszym pojęciu.Mali i podli tchórze w swym postępowaniu i brzydze się ich czynami.Za każdy zablokowany film nakręce 3 następne i będe krzyczał jeszcze głośniej organizował akcjie i manifestacjie .Grzechy tej sekty narosły aż do nieba i czas drodzy by zebrać się na odwagę i zacząć działać i bronić prawdy siebie naszych rodzin i tych wrażliwych niewinnych ludzi których ci sk....ele mogą zwieść i skrzywdzić.Społeczność powinna się dowiedzieć o prawdziwym ich obliczu.
Też, tak myślę, że grupa nadarzyńska nie zdaje sobie sprawy, że jest wiele osób które siedzą cicho w naszym kręgu, które są jak mina przeciwpancerna. Siedzą cicho, nie zakładają kanałów, nie robią żadnych akcji kongresowych, tylko dlatego że boją się utraty rodziny. Kiedy im to w pewnym momencie odbiorą, najadą swoim czołgiem(rydwanem) na minę i z pewnością stracą gąsienice. Założą je z powrotem, ale za chwilę najadą na kolejną minę.
Ci nie wybudzeni starsi wiekiem mówią, że tak już było kilka razy na przestrzeni wieku, że odstępcy atakowali, a póżniej odpuszczali, bo nie mogli pozyskać innych.
Tylko wtedy nie było internetu i tego braciszkowie nie przewidzieli.
Tak jak nie docenili Cedara z Jw Survay.
Podobało mi się że ulegli Johnowi w sprawie rodziny z którą mieszka, a która jest SJ. Na swoim kanale ostrzegł WTS, że jeżeli tkną jego teściów, będą wywierać jakąkolwiek presję, żeby teście ograniczyli z jego żoną (zresztą również odstępcą) kontakty, on założy taki sam kanał w języku chorwackim i postara się aby być na nim tak samo aktywnym jak w angielskiej wersji.
A ryzyko jest takie że odpłynęło by połowę Chorwacji.
I chyba Loydowi się udało, bo nic mi nie wiadomo, żeby miał taki sam kanał w Chorwacji. Jest tam 5 545 aktywnych Świadków Jehowy (głosicieli) należących do 65 zborów. A więc ryzyko WTS-u wielkie, zwłaszcza jeżeli chodzi o nowych. Blokada młodych rekrutów myślę,że na poziomie 70 80 procent.