"Nie denerwuj się gdy ktoś czyta i nie zachwyca się tekstem" .
Skąd przypuszczenie, że się denerwuję? Bo polemizuję z tobą? Wedle tej samej logiki ty możesz zostać uznany za znerwicowanego, że zacytuję:
A może po prostu jestem pojebany?
I ty teraz sprzedajesz mi głodne kawałki, że jesteś wyczulony na chamstwo i to nawet nie tyle personalne, co stylizację literacką?! Proszę, chłopie, otwórz okno, bo smród hipokryzji zaczyna być duszący.
Tak jak powiedziałem, to wizja autorska, będę w niej używał takich środków, jakie uważam za stosowne. Jesteś wrażliwy - czego nie dostrzegam - twoja osobowość, twoja wola, twój gust. Jedni lubią oglądać Rambo, Bonda i Egzorcystę, drudzy tylko dobranocki. Ale to nie oznacza, że ci którzy kręcą Rambo albo Egzorcystę nie wiedzą co robią albo czynią to tylko po to by zepsuć humor fanatykom dobranocki.
Dzięki za niekonstruktywną opinię, kolejną zresztą, karawana pojedzie tak jak dotychczas.
PS. Jakbym chciał się przypodobać widowni klepałbym w nieskończoność jednostronicowe i bezpieczne zborowe Bogumiły, a nie próbował czegoś nowego, niestandardowego, obszernego i jak się okazało - potencjalnie kontrowersyjnego.