religia świadków to jedna z najbardziej destrukcyjnych i szkodliwych religii na świecie, dopóki tak poważnie nie zwróciłem uwagę na dogmat zakazu transfuzji, zdawało mi się, że wszystko jest ok.
ale kiedy zacząłem badać i wyobraziłem, że może będzie taka sytuacja z moim dzieckiem, potrzeba natychmiastowej transfuzji, całkowicie uświadomiłem sobie co za sobą ciągnie głupy dogmat niewolnika, zrozumiałem, że jak dalej dam się zniewolić tym dziadkom z USA to ofiarowałbym własne dziecko i był bym z tego dumny, po odpowiednim studiowaniu biblii i nabieraniu niezbędnej czystej wiedzy, potargałem te głupie oświadczenia eutanazji, teraz jestem wolny, już żaden szarlatan nie będzie szantażował mną abym usmiercił własne dziecko, tyle niewinnych dzieciaków straciło życie przez tych arogantów z CK, co powiedzą jak staną przed Panem?
czym wy świadkowie, fanatycy religijni się szczycicie?
że nie zabijacie w wojnach jak inne religie?
ale wy też nie jesteście bez winy, bo CK dzięki psychomanipulacji i oszustwom doprowadziło do tego, że każdy z was podpisał oświadczenie o eutanazji dla siebie i dla swoich dzieci i chętnie umieracie/pozbawiacie się życia dla Boga, ale nie prawdziwego, bo prawdziwy Bóg nawet w swoich myślach nie miał coś takiego jak zakaz transfuzji