0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
yanco , zeby przebaczyc to ktos musiałby prosic o to przebaczenie ! a tam sie tego nie mowi.[/quotee]Chyba się mylisz . O Tym jest i w Piśmie Świętym. Szczepan przebaczyc i Jezus też
Tak myślałam, ale i tak podziw, że po tym wszystkim zdecydowałeś się ochrzcić.
Ariel może i Bóg się pomylił i stworzył anioła z wadą . Choć mnie się tak nie wydaje. Ale wiem jedno, że Ty masz wybór nie Bog . Masz wybór czy przebaczysz czy będziesz się mścił . Masz wybór czy będziesz. Iszczyl ludzi tak jak niszczono Ciebie czy będziesz ich podnosił . Masz wybór czy zjedziesz mnie równo aż mi w piety pójdzie czy pomyślisz. Akurat to co powiesz o mnie jest bez znaczenia dla mnie ale dla Ciebie będzie miało to olbrzymie znaczenie . To Ty masz wybór Ty decydujesz co zrobisz nie ja i nikt inny również nie Bóg . To Twoja decyzja.
Gangas ty pierd** kretynie podaj mi Twój adres a sam Ci wszystko wypiorę.... łącznie z mózgiem priv
Być może ale nigdy pewności nie ma. Jestem tu świerzakiem i nie wiem tak na prawdę z kim mam do czynienia. A najlepszą obroną jest atak. Wystarczy napisać jakie stanowisko w tej sprawie się zajmuje. Ja napisałem bez ogródek że ch** w mordę wbijam tym świętym pedałom.