Pewnie, lepiej zastosować ostracyzm i odrzucać inne zdanie lepiej iść "jedyna słuszna droga" tak jak ŚJ idą swoją i gdzie ta różnica ?
I tak tylko dodam skoro ŚJ to tacy ekstremiści to proponuję iść na wiecie KK lub prawosławia a nawet Islamu z kartkami pedofilia itp. jestem ciekawa ile minut (nie godzin) pozwolą wam tak stać za nim nie wyniosą was na noszach . Może się nawet okazać ze po takim spotkaniu to i transfuzja mogłaby wam nie pomóc.
Tak obiektywnie z boku to piszę .
Przyczepiłam się bo strasznie nie lubię hipokryzji. Wybawić świat chcą co niektórzy od ekstremizmu tylko od delikatnie to ujmując bierzecie się za to nie w tej kolejności co trzeba.
Opuściłam WTS, przepełniony fałszem i hipokryzją, co już wykazałam w moich postach, na co niestety są klapki na oczach, kompletny brak zrozumienia tematu.
Chodzę tam, gdzie lubię, a nie tam gdzie się mnie wysyła, także dziękuje nie skorzystam z wieców.
Co za ironia o transfuzji, coś nie pasi i się odgryzać.
Oczywiście, że się odrzuca zdanie, które nie ma sensu, nie ma poparcia w dokładnym zrozumieniu tematu, nawet zaprzestaje się dyskusji, się ustępuje, to nie ostracyzm.
Wybawić świat od ekstremizmu? Kto? Co to ma być za zdanie? Co za płytkość.
Kobieto, nie świat wybawiać a mieć kontakt z swoimi rodzinami, mieć swoje rodziny, które zostały zniszczone stosowaniem się czynnych ŚJ do nauk ck, gdzie zamiast miłości wpaja się tym ludziom nienawiść do swoich bliskich.
W strażnicach można znalezc sobie takie zalecenia ck, tylko trzeba sie zabrać do zgłębienia tematu.
Polecam zobaczyć filmik z kongresu 2016, jak ŚJ są motywowani by naśladować to, co tam zostało ujęte zgodnie z naukami ck, w tym konkretnym przypadku, jak matka unika swojej córki, zrywa kontakt, nawet telefonu nie odbiera, a ojciec siedzi obok i czyta sobie Biblię.
Tak się dzieje naprawdę, w ślad za filmikiem, tragedie, tragedie, tragedie rodzinne.