Ja też uważam, że forum powinno zawierać głównie merytorykę, a nie luźne pitu-pitu typu, "ja też tak uważam", "jacy my biedni po wyjściu", "jaki ten wts i CK źli"... itp. Sama jeśli nie mam nic konkretnego do powiedzenia to sie poprostu nie odzywam, bo nie lubie lać wody i powtarzać to co inni napisali innymi słowami. Potem ktoś traci czas na czytanie milion razy tego samego, albo w końcu nie znajdzie tego, czego szuka. Amen
Ps. Nie mam na myśli wątków "rozrywkowych".
Jeśli mówienie o emocjach, o tym co się myśli i o tym co się przeżyło, nazywasz "pitu-pitu" ...
To i Twoje z mężem mówienie o Waszych przeżyciach i "jak to Was WTS potraktował" ... w Waszym wątku ...
Powinien przestać istnieć.
Bo to również takie "pitu-pitu" ...
Gdyby trzymać się tego, co napisałaś tu wyżej, Leno.
W ogromnej większości, to co tu ludzie piszą o swoich emocjach, to takie "pitu-pitu" ...
Używając Twojej skali oceny, Leno. A jednak ludzie piszą o swoich emocjach, o swoich przeżyciach, używając podobnych słów.
Tak jak i Wy, o tych samych emocjach, piszecie tymi samymi słowami Twojego "pitu-pitu".
Baranie Słuszna uwaga. Całkowicie się z nią zgadzam.
Niech ludzie piszą ile chcą o swoich przeżyciach. Po to to forum chyba istnieje.
A ci, którzy chcą rozmawiać bez "pitu-pitu", niech zakładają swoje oddzielne wątki, bez tych "pitu-pitu".
Ktoś chce tylko merytoryki.
A inni chcą mówić o swoich przeżyciach i emocjach, powołując się na fakty ze swojego życia.
I dlaczego mieliby być za to krytykowani?
Wytłumacz mi Leno? I inni podobnego zdania?
Kaiser Mam dla Ciebie propozycję, nie do odrzucenia
Zakładj swoje ...
tylko merytoryczne forum ...
I zabroń tam mówić ludziom o emocjach.
Zobaczymy, ile będziesz miał tam rejestracji.
Powodzenia.