Julito to że byliśmy w organizacji i to co przeszliśmy to wiedz że był w tym jakiś cel . Był to cel o którym dziś nie wiemy , Przeżywamy ból i związane z tym cierpienia . Wiedz że przed nami jest coś o wiele gorszego , i coś co do tej pory nie zaznał świat . WIELKI UCISK . To że wyszliśmy z tej organizacji było to zgodnie z wolą Boga . Musisz wiedzieć jedno TO NAM ZOSTAŁA DANA TA ŁASKA OD NASZEGO OJCA . TO ON CIEBIE WYBRAŁ W CHRYSTUSIE PRZED ZAŁOŻENIEM ŚWIATA . NIM SWIAT JESZCZE ZACZĄŁ ISTNIEĆ TY, JA I JESZCZE WIELE WSPANIALYCH OSOB DOSTALO TEN DAR , Tego daru nie otrzymała moja mama , siostra mój brat , tylko Ja , modlę się każdego dnia zanimi , ktoś przez lata modlił się za mnie . Nie chcę pisać na ten temat na forum bo to nie jest miejsce i czas . Proszę Cię doceń , to co już otrzymałaś . Wszystkie nasze cierpienia ból i nasze wykroczenia umarły wraz z Chrystusem na krzyżu , to co teraz przechodzimy tylko nas wzmacnia . Pozdrowienia i do góry głowa , nie zapominaj kim jesteś w Chrystusie .