Nie no, tego się po Tobie nie spodziewałem.
Używany żwirek dla kota ?
Toż to dopiero okrucieństwo - nie zabije, ale za to jaka to broń chemiczno-biologiczna. SADYZM
Masz rację. Dlatego doskonale się nadaje do "naznaczania" braci.
W ten sposób wszyscy już z daleka będą wiedzieć, z kim mają do czynienia
Lepszy byłby skunks, ale nie znam nikogo kto miałby skunksy sikające do kuwety
Przy okazji doznałam kolejnego natchnienia i będę przemawiać
A oto co ujrzałam w swoim widzeniu.
Ujrzałam salę królestwa, a przed nią długą kolejkę. A kolejka była długa, ale nie za bardzo.
W kolejce tej stali bracia i siostry starcy i młodzieńcy, a liczba ich, której nikt nie był w stanie zliczyć, wynosiła około 100.
I zobaczyłam jak każdy z nich trzymał w ręku zwój. A zwój był mały, plastikowy i się nie zwijał.
A każdy, kto miał ów zwój podchodził do sali, u wejścia do której stał brat z plakietką. A brat z plakietką trzymał w ręku terminal. A każdy z kolejki podchodził do niego i dawał swój zwój plastikowy, a brat z plakietką dawał mu zwój papierowy. Każdy, kto otrzymał zwój papierowy mógł przestąpić próg sali królestwa i dostąpić wspaniałej w niej obecności.
Ponadto co ujrzałam w sali. A w sali była mała sala. A w małej sali ustawiona była mała budka. A budka ta mieściła dwie osoby, a osoby oddzielone od siebie były zasłoną wykonaną z najwyższej jakości płyty mdf, a w płycie tej liczne były otwory, przez które osoby mogły się widzieć i słyszeć, ale osoby miały wrażenie, że się nie widzą. A wrażenie było przemożne.
I każdy, kto miał zwój papierowy i dostąpił wspaniałej obecności w sali dużej, wchodził do sali małej, do budki z zasłoną i składał sprawozdanie bratu za zasłoną. A brat za zasłoną wszystko nagrywał i czynił zapiski.
Drodzy,
tak w skrócie - prorokuję wprowadzenie spowiedzi.
Bilety wstępu na salę są dodatkiem. Myślę, że ta część proroctwa może się spełnić, a może nie.
Dodatkowo prorokuję wprowadzenie nowego stanowiska - siostry starszej. Zgodnie z przepychanką słowną w Australii, siostra taka będzie zbierała wywiad z ofiarami gwałtów i pedofilii, po czym bezpośrednio będzie mogła zdać sprawozdanie gronu starszych, a zaraz potem swoim koleżankom.