O w mordę jeża! To o mnie mowa! Temat o żydach - wojna gotowa. Tak utłukliście wątek, że już nie wiem kto zapodał filmiki o tańczących.
Akurat tak się składa, że jedni i drudzy lubią czosnek i kozy. Obydwie kultury cenię przede wszystkim za bogatą kuchnie. Tańce mają świetne. Byłem kiedyś u muslinów na weselu. Kraj wybitnie muzełmański. Zabawa wyśmienita. Bez alkoholu. Kobiety bawią się osobno i mężczyźni też osobno. W innym kraju bardziej świeckim wesele muslinów tylko obserwowałem z okien. Bawili się 3 dni. Tańczono w parach. Muzyka świetna - regionalna.
Za to żydzi lepiej strzelają - tu nie mam wątpliwości.
Globalna poprawność.
Jeszcze czy z dużej litery Ż, czy z małej litery ż.
Tłuczcie dalej wątek, wnioski sobie każdy wyciągnie i moderacja też.
P.S.
Baran z całym szacunkiem, wielki Twój wkład na Forum przemyśleń, argumentów, dowodów doceniam!
Przeciw mnie były tu osoby zniekształcając moje wypowiedzi, gdzie nie było co tak naprawdę poddawać w wątpliwość, bo pisałam o sobie, swoim życiu a tego na pewno nikt nie ma prawa podważać.
Debilka, tworząca obraz maltretowanej w org, dostałam też tu skierowanie do psychiatry i na psychoterapię i to od osób bez kwalifikacji zawodowej w tych kierunkach, podczas, gdy nic z tych sugerowanych pożal się Boże rad nie jest mi potrzebne. Dostałam radę, że mam załatwić raz na zawsze sprawę molestowania mnie w zborze. Ja to mam dawno załatwione.
Znosiłam też celowe złośliwe wypowiedzi, bo na moim grzbiecie, ktoś budował swoje dobre samopoczucie.
Administracja Forum czuwała, usuwała co nie było zgodne z Regulaminem.
Baran, nie jestem przeciwko Tobie!
Jedynie uważam, ze właściwym nie jest przyklejanie etykietki antysemity, po kilku zdaniowym poście kogokolwiek, zwłaszcza, że ten ktoś zastrzega się iż jest daleki od takiego stanowiska.