i jak tu nie komentowac wpisow Roszady.Prorok jesteś jakiś czy co?Odejdę kiedy będę chciał,a Ty po swoich 15800.
Po raz kolejny zaznaczam,że czepiam sie komentarzy Roszady ,ktore merytorycznie nic nie wnoszą,a są tylko Jego fantazją lub gdybaniem.
Forum jest o SJ a nie o fantazjach Roszady.Tak więc zauważcie ,ze wszedzie tam gdzie Roszada wkleja coś lub dyskutuje o faktch to nie komentuje tego.Tak więc dla mnie bezpodstawne jest twierdzenie ,że czepiam sie Roszady.Ja tylko Go proszę ,aby Jego treśc była pozbawiona gdybań,domniemań etc. Roszada jednak ucieka sie do fantazjowania ,a nie trzymania faktow.Być może niektorzy z Was lubią Jego sarkazm ,ktory ma dodawać smaczku i koloru w Jego wypowiedziach,bo bez tego moglyby być nudnawe.
Chyba mam prawo napisac bez obrażania Go zgodnie z regulaminem ,aby zszedł z obłoków na ziemię?Niech komentuje to co wiemy,a nie zajmował sie fantazjowaniem o tym czego w literaturze TS nie ma.Trudno to tak zrozumieć?
Wlasnie ze czepiam sie tego co napisal.A napisał coś co nie jest zgodne z prawdai w poscie to skomentowałem.