To nie jest film Alka, chyba, że mówimy o dwóch różnych Alkach.
Przecież napisałem "
podałem już przykład Alka, który również nie podał na końcu swojej produkcji co w niej wykorzystał, że już nie wspomnę tak przez was demonizowane Audiomachine. No, ale mamy kolejny"
---//---
Chłopaki i dziewczyny, po co karmić Trolla.
Pisałam to jakieś kilka stron tymu i jeszcze na pm
Zróbmy zatem przerwę. Zobaczymy kto tu kogo karmi.
Tak mnie zastanawiał ten hejt na moją osobę, gdy rozmawialiśmy o finansach WTS. Wpis Światusa, który znajduje się obecnie na cmentarzu, wyraźnie utwierdził mnie w przekonaniu, że z mojej strony było ok, a hejt był wymierzony we mnie. Zastanawiało mnie, dlaczego nie można pogadać normalnie? Odpowiedź przyszła sama, wystarczyło ową przerwę sobie zrobić...
Cytat:
https://swiadkowiejehowywpolsce.org/ateizm/chwilowa-przerwa-na-budowanie-wiary-'urojenie-ateistyczne'/Baran"
Karmimy się hejtem wobec organizacji, bo tak trzeba,"
To są twoje słowa, Baran. Chyba ci za nie podziękuję. Tak sobie myślałem, że mimo wszystko wpadnę tu od czasu do czasu, może coś popiszę... ale jednak nie. Z końcem lutego kończę definitywnie z tym forum, ewentualnie w marcu, gdybym nie zdążył skończyć z bene tematu, który on oczekuje, że powinniśmy do jakiegoś etapu doprowadzić. No mam jeszcze obiecaną kawę i... to wszystko. Nie będę ofiarą waszego hejtu, bo wy musicie się właśnie czymś nakarmić. Sami sobie podsuwacie miseczkę z żarełkiem, a uczucie, że mody robią niemal wszystko, aby przy okazji na miseczce był jeszcze wątek personalny... Nie, dziękuję.
Sabek!!! ,te zestawienie jest moje i nie obrażaj Gedeona nazywając go oszustem bo to cytat z mojego postu. Po pierwsze jak napewno zauważyłeś nie ma tam cytatu „” z Wikipedii tylko moje stwierdzenie. Poza tym Wikipedia podaje linki do oficjalnej strony Audiomachine na której wymienione są FILMY do których Audiomachine robiła podkład. Nie oszukuj!!!
Jedyne co sygnalizował, że jest cytatem, to ino "
W Strażnicy w03 1.12 ss. 21-2 powiedziano", czy też "
km 4/15 s. 5", i jest to bardzo czytelnym, że jest to cytat. Na dole swego postu stwierdza, że jego zawartość jest streszczeniem. Skoro zatem zamieścił on twoje słowa i nie zamieścił o tym żadnej informacji... Gorszyciel ma na to pewne definicje, a ty mi tego nie pozwalasz nazwać oszustwem?
To po jakiego grzyba wy tu o plagiatach "komara przecedzacie"?
Poza tym movie trailers użyte jest tutaj w angielskiej Wikipedii podaje :
https://en.wikipedia.org/wiki/Audiomachine
"Many of audiomachine's tracks have been featured in numerous theatrical movie trailers, including those of Avatar, The Chronicles of Narnia films, Iron Man, Iron Man 2, Thor, The Avengers, Thor: The Dark World, Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Harry Potter and the Order of the Phoenix, Harry Potter and the Half-Blood Prince, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2, Quantum of Solace, The Hobbit: An Unexpected Journey, The Hobbit: The Desolation of Smaug, The Bourne Ultimatum, Pirates of the Caribbean: At World's End, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, The (…)"
Movie trailers oznacza zwiastun filmowy i jeżeli możemy się czegokolwiek czepiać to przecinka między słowami zwiastunów a filmów, albo tego że zamiast przecinka powinno być słowo do. Zostało to użyte ponieważ w języku polskim w Wikipedii tego nie ma a w angielskiej wersji jest. Zwiastuny mogą być zapowiedzią nie tylko filmów ale również np gier itd dlatego zostało dodane słowo filmów tak jak w wikipedii angielskiej.
"
jeżeli możemy się czegokolwiek czepiać to przecinka między słowami"...
Skoro owy przecinek robi wam w translacji różnicę w Łukasza 23:43, no to chyba ma owy znaczenie, czyż nie? Ręce opadają...
A Gedeon tak bardzo chciał być uczciwy że podał linka do Wikipedii Polskiej, lub skończył czyimś postem podając ten nieszczęsny link i potem zaczął mój.
Nawet nie sygnalizując, że ciebie cytuje. Po co wy tu o plagiatach pianę bijecie...
Każdy człowiek, a nawet rozumne zwierzątko zauważy że niczego nie cytuję tylko się powołuję bo tam nie ma znaczków takich jak te" "
I są to moje słowa, a że podobne zdarza się
Nie każdego stać na taką szczerość...
Cytat:
https://swiadkowiejehowywpolsce.org/ateizm/chwilowa-przerwa-na-budowanie-wiary-'urojenie-ateistyczne'/Baran"
...więc jeśli czegoś zabrakło, no to powód jest jasny, jak...
angielska wiki wymienia filmy
https://en.wikipedia.org/wiki/Audiomachine
(...)
Zainteresowało mnie natomiast w jakich filmach Audiomachine podkładała ścieżki dźwiękowe (...)
No... a powyżej było... "
Movie trailers oznacza zwiastun filmowy i jeżeli możemy się czegokolwiek czepiać to przecinka między słowami zwiastunów a filmów", czyli...
Cytat:
Baran, bardzo dziękuję ci o wyjaśnienie wszystkiego, z czym się na tym forum spotkałem.