Chłopaki i dziewczyny, po co karmić Trolla.
Sabek!!! ,te zestawienie jest moje i nie obrażaj Gedeona nazywając go oszustem bo to cytat z mojego postu. Po pierwsze jak napewno zauważyłeś nie ma tam cytatu „” z Wikipedii tylko moje stwierdzenie. Poza tym Wikipedia podaje linki do oficjalnej strony Audiomachine na której wymienione są FILMY do których Audiomachine robiła podkład. Nie oszukuj!!!
Poza tym movie trailers użyte jest tutaj w angielskiej Wikipedii podaje :
https://en.wikipedia.org/wiki/Audiomachine"Many of audiomachine's tracks have been featured in numerous theatrical movie trailers, including those of Avatar, The Chronicles of Narnia films, Iron Man, Iron Man 2, Thor, The Avengers, Thor: The Dark World, Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Harry Potter and the Order of the Phoenix, Harry Potter and the Half-Blood Prince, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2, Quantum of Solace, The Hobbit: An Unexpected Journey, The Hobbit: The Desolation of Smaug, The Bourne Ultimatum, Pirates of the Caribbean: At World's End, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, The (…)"
Movie trailers oznacza zwiastun filmowy i jeżeli możemy się czegokolwiek czepiać to przecinka między słowami zwiastunów a filmów, albo tego że zamiast przecinka powinno być słowo do. Zostało to użyte ponieważ w języku polskim w Wikipedii tego nie ma a w angielskiej wersji jest. Zwiastuny mogą być zapowiedzią nie tylko filmów ale również np gier itd dlatego zostało dodane słowo filmów tak jak w wikipedii angielskiej.
A Gedeon tak bardzo chciał być uczciwy że podał linka do Wikipedii Polskiej, lub skończył czyimś postem podając ten nieszczęsny link i potem zaczął mój.
Każdy człowiek, a nawet rozumne zwierzątko zauważy że niczego nie cytuję tylko się powołuję bo tam nie ma znaczków takich jak te" "
I są to moje słowa, a że podobne zdarza się
angielska wiki wymienia filmy
https://en.wikipedia.org/wiki/Audiomachine
Ostatnio na zagranicznych, odstępczych forach rozgorzała dyskusja o Audiomachine.
Bracia cieszą się że oprócz pieśni królestwa będą mogli słuchać dodatkowo Audiomachine i ich utwory.
Dlatego chciałem powrócić dzisiaj jeszcze do Audiomachine i
do FILMU, który był puszczany na wszystkich kongresach w końcówce programu o raju. Jak już wspominano na forum, wideo było okraszone muzyką
AUDIOMACHINE i ich utworem Eternal Flame z albumu Epica, którego skomponował niejaki Paul Dinletir.
Ostatnio rozmawiałem z jednym bratem, któremu wspomniałem o Audiomachine i miałem wrażenie że doznał większego rozczarowania Wts-em niż kiedy dowiedział się o aferze pedofilskiej w Australii. Dziwne ale prawdziwe.
Wikipedia podaje:
Audiomachine jest amerykańskim przedsiębiorstwem produkującym muzykę do reklam i projektujące udźwiękowienie do zwiastunów,filmów, reklam telewizyjnych i kampanii reklamowych gier komputerowych. Jej siedziba znajduje się w Hollywood w Los Angeles, Kalifornia.
NIE MA " "
Zestawmy to z przypomnieniami dotyczącymi kongresów:
km 4/15 s. 5
"‛Sławmy Jehowę pieśnią’. Już od starożytności muzyka odgrywa ważną rolę w wielbieniu Jehowy (Ps. 28:7). Każdą sesję kongresu regionalnego rozpoczyna program muzyczny. Nie jest to jedynie muzyka grająca w tle, ale punkt programu, który przygotowano, by pomóc nam uczyć się o Bogu i Go wychwalać. Dlatego kiedy przewodniczący sesji zapowie program muzyczny, powinniśmy przerwać rozmowy, zająć miejsca i w skupieniu słuchać. W ten sposób pokażemy, że cenimy wysiłki członków orkiestry, którzy dwa razy w roku na własny koszt podróżują do Patterson, żeby nagrać dla nas te piękne utwory. Po uważnym wysłuchaniu muzyki wszyscy będziemy mogli wysławiać Jehowę śpiewem."
Tak więc dostaliśmy zielone światło na słuchanie w skupieniu AUDIOMACHINE i możemy cenić ich wysiłki, że przyczynili się do powstania tak pięknego filmu o raju. Myślę, że Audiomachine nie spodziewało się, że przygotowało ten utwór, by pomóc nam uczyć się o Bogu i Go wychwalać.
Na ich oficjalnej stronie można przeczytać, że firma ta sprzedaje prawa do swoich utworów na konkretne kampanie. I tak można wykupić licencje na jeden utwór, na jedno wideo w konkretnych mediach np. na swojej stronie, na youtubie, w kampaniach reklamowych, spotkaniach biznesowych, filmach jako ścieżka dzwiękowa itd. Dlatego sądzę, a nawet jestem pewny, że ludzie od marketingu w Wts-ie, zakupili taką licencje, jak każda szanująca się korporacja i po sprawie. A owieczki nie słuchają takiej muzyki, a raczej słuchają w kółko pieśni królestwa, także nie widzą w tym na pewno problemu.
Zainteresowało mnie natomiast w jakich filmach Audiomachine podkładała ścieżki dźwiękowe np. Harry Potter, Transformers, czy Mission impossible i najlepsze The Great Gatssby:
Avatar, The Chronicles of Narnia films, Iron Man, Iron Man 2, Thor, The Avengers, Thor: The Dark World, Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Harry Potter and the Order of the Phoenix, Harry Potter and the Half-Blood Prince, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2, Quantum of Solace, The Hobbit: An Unexpected Journey, The Hobbit: The Desolation of Smaug, The Bourne Ultimatum, Pirates of the Caribbean: At World's End, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, The Fighter, Toy Story 3, The Dark Knight, The Dark Knight Rises, Tinker Tailor Soldier Spy, Star Trek, Star Trek Into Darkness, District 9, X-Men: First Class, The Departed, Edge of Tomorrow, Coraline, The Hunger Games, The Hunger Games: Mission Impossible: Ghost ProtocolCatching Fire, Kingsman: The Secret Service, The Imitation Game, Watchmen, Mission Impossible: Ghost Protocol, The World's End, Life of Pi, Zero Dark Thirty, The Muppets, Kick-Ass 2, American Sniper, Django Unchained, V For Vendetta, Hugo, Transformers, War Horse, Sherlock Holmes, Sherlock Holmes: A Game of Shadows, Into the Wild, Cinderella, Hellboy II: The Golden Army, 21 Jump Street, Man of Steel, 12 Years a Slave, Shutter Island, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, The Maze Runner, Captain Phillips, The Hangover, Frozen, True Grit, Taken, Gone Baby Gone, Fantastic Mr. Fox, Rise of the Planet of the Apes, Dawn of the Planet of the Apes, Looper, Les Miserables, 2012, The Great Gatsby, Godzilla, State of Play, Pitch Perfect, Wall-E, Drag Me To Hell, Ender's Game, Argo, How to Train Your Dragon, How to Train Your Dragon 2, Source Code, Real Steel, The Town, Rango, Black Swan, This is the End, Big Hero 6, The Theory of Everything, Oblivion, The Girl with the Dragon Tattoo, Jack Reacher, and Prometheus.
Uśmiałem się…..Normalnie cała prawda o prawdzie