mi niestety nie przyslano ulotek.Czekalem i sie nie doczekalem.Szkoda.
Sytuacja nie tylko dotyczy Ciebie, otrzymuje nadal telefony od osób które nie otrzymali ulotek.
Na stronie FB Dzień Pamięci Ofiar Strażnicy - Watchtower Victims Memorial Day Stowarzyszenie napisało:
Dzień Pamięci Ofiar Strażnicy już za nami.
DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM, KTÓRZY WŁĄCZYLI SIĘ W JEGO OBCHODY.
Cieszy nas, że do coraz większej liczby osób dociera informacja o zasadach funkcjonowania związku wyznaniowego Świadkowie Jehowy, o zjawisku wykluczenia i ostracyzmu.
W tym roku Stowarzyszenie "Wyzwoleni" przygotowało specjalną kampanię ulotkową, w której rozdano prawie 20 tysięcy ulotek.
Do zobaczenia w przyszłym roku, jednak na co dzień nie zapominajmy, że obok nas są ludzie czekający na naszą przyjazny gest i życzliwe słowo.
Nie wiem z jakich powodów zamyka się już całoroczną akcję ograniczając ja do 20 000tyś ulotek.
Stowarzyszenie nie przedstawiło też ani jednej udokumentowanej akcji z rozdawania ulotek w Polsce.Odchodząc ze Stowarzyszenia mogę z cała odpowiedzialnością powiedzieć, że wpłaconych pieniędzy na ten cel wystarczyłoby na wydrukowanie ok 100 000 tyś ulotek, dlaczego zamówiono tylko 20 000 tyś i zakończono akcję, tego już nie wiem.
Oczekuje, że Stowarzyszenie Wyzwoleni rozliczy się publicznie z otrzymanych pieniędzy i odpowie na pytanie dlaczego zakończono kampanie rozdawania ulotek i dlaczego osoby proszące o nie, tych ulotek nie otrzymali?