Jakby coś się przykrego wydarzyło to użytkownicy
sponsorzy i moderatorzy tego forum mogą być pilnie poszukiwani. Dobrze że wszyscy to wiedzą.
Czesiu Ty robisz nadgodziny teraz z Betel pisząc te komentarze? Podjąłeś się pionierowania pomocniczego na forum?
Nie wiem czy zauważyłeś, ale tutaj nikt nie nawołuje do nienawiści czy zabijania kogokolwiek. Komentujemy wydarzenie ze świata!
A jeśli się martwisz o to co śledzi Interpol, to pisz w trymiga do Warwick i napisz im żeby w trymiga wywalili te filmiki o Zosi i Piotrusiu oraz artykuły ze Strażnic popierające ostracyzm i zakaz transfuzji.
Zaprawdę powiadam Ci bowiem, że Warwick samo na siebie bicz kręci i jeśli ktoś zechce podać ich do sądu - np. za rozbijanie rodzin, to dowody ma na tacy - na stronie
jw.org!
I wytłumacz mi jeszcze jedno Czesiu... Tak a propos nienawiści!
Mijam wczoraj świadkowy stojak i widzę tam dawnych znajomych ze zboru. No więc uśmiecham się do nich i macham ręką. A jeden z braci (którego znam "zaledwie" kilkanaście lat) odwraca się z niesmakiem i zgorszeniem na twarzy.
Napisz mi kto tu się zachował z nienawiścią - ja "odstępca" - czy też on - aktywny Świadek reprezentujący organizację przy stojaku?!
Jeśli mój post czyta teraz Interpol, to skontaktujcie się ze mną!
Opowiem Wam wtedy jak aktywni Świadkowie Jehowy - deklarujący rzekomą miłość do bliźniego - traktują osoby, które nie mogąc znieść kłamstw Ciała Kierowniczego z Warwick, postanowiły odejść z tej organizacji!