@justynamałek1848
O kurcze, ale mi to przywilej, ja myślałam, że one tam stoją za karę.
@Gwinto
Te świadki jehowe piszą ci bluzgi z zawiści i złości, że nie mogą cię już kontrolować. Jesteś dziewczyną o niezwykłej urodzie i szkoda tracić piękno na zadawanie się z wysłannikami ciemności i piekieł. Pozdrawiam
@MichalTerajewicz
Świadkowie cudnie obnażają swoje zepsute mroczne serca w tych komentarzach i potwierdzają wszystkie ohydne informacje na temat ich postępowania i ich sekty.
@boskaenergia7239
Kiedy Świadek Strażnicy otwiera usta albo dotyka klawiatury to pokazuje jakich ludzi reprezentuje i jaki poziom, a tu na prawdę nie m się czym pochwalić. Prymitywna gramatyka, luki w ortografii, interpunkcja pożałowania godna, żadnej kultury, ogłady czy skromności. Żałosny poziom wiedzy o świecie, historii i dorobku kulturalnym. Jedno źródło informacji na wszystkie tematy i stąd się bierze ich przekonanie o byciu wybranym, o ich elitarności i wyjątkowości. Miło się tego słucha bo to ich własna laurka o nich samych.
@Eu-59-u6n
Tulia lubię ciebie słuchać i oglądać ,jesteś super ,ja już od dwóch lat jestem po za Sektą po 38 latach.
@Szczęściara_1
Świadkom Jehowy jest trudno uwierzyć w to,że ktoś tak po prostu, nie chce być już w tej ich zakłamanej organizacji.Wymyślają wtedy różne plotki,na temat takich ludzi, którzy odeszli

Ja dzisiaj wstydzę się przyznać,że byłam jedną z nich🫣