Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

farlopa i 1 Gość przegląda ten wątek.

Autor Wątek: Ależ to prawdziwe i życiowe!!!  (Przeczytany 7739 razy)

Offline NNN

Odp: Ależ to prawdziwe i życiowe!!!
« Odpowiedź #75 dnia: 19 Styczeń, 2025, 15:17 »
       @miragatka6263       Jacku, świetnie streścileś i podsumowałeś swoją drogę życiową/duchową. Prostym i logicznym językiem opowiedziałeś również moj światopogląd. Wielkie dzięki ❤ height=16 Szkoda, że tak rzadko przyjeżdżasz do Polski, bo chętnie zobaczyłabym  Twoją rozmowę ze ŚWIATUSAMI 🙂 height=16 może kiedyś... 😂 height=16

@Odstrachudowolnosci          @miragatka6263 przyjedz w lipcu. Swiatusy też będą.

@halinakarolewska5370     Biblijny bóg dał niby 10  wspaniałych przykazań ale niewolnictwa i pedofilstwa nie zakazał

NNN- Jacek Siwek  jest w trakcie organizowania spotkania pod Łodzią  w tym roku, od 11-14 lipca. Jak się nic nie zmieni. Zgłoszenia chętnych do końca stycznia (ponieważ spotkanie będzie w hotelu, będą potrzebne informacje, ile dni się zatrzymamy, czy będziemy korzystać z posiłków i tym podobne).

« Ostatnia zmiana: 19 Styczeń, 2025, 15:24 wysłana przez NNN »
Nie walczę z organizacją, ja się przed nią bronię, jestem jej ofiarą!
Droga jest mi moja wolność.

Offline NNN

Odp: Ależ to prawdziwe i życiowe!!!
« Odpowiedź #76 dnia: Wczoraj o 22:08 »
       @iwonamat3062      Brawo brawo!!! Super jesteście wykład ekstra wreszcie ludzie zrobią porządek z tym bagnem wreszcie Babilon upadnie❤ height=16❤ height=16❤ height=16😊 height=16

NNN- A czy o świadkowym molochu możemy już powiedzieć, że upada?

[/youtube][/youtube]

@tomas4321s       Mieszkam w NL i tu od dawien dawna kościoły to muzea i sklepy. Tutaj ludzie przebudzili się już dawno. W PL to się właśnie dzieje ale jeszcze trzeba ze 2 pokolenia żeby ta “wiara” w świętość kościoła obumarła. Moja babcia wierzyła że dwa palce księdza i jednej ręki są święte i każdy powinien klękać i je całować, moja mam dalej była mocno “wierząca” ale na szczęście się przebudziła przez wpływ mojego taty który widział smród i bród kościoła. Od jakiś 15 lat jest mocno przeciwko kościołowi ale jeszcze mnie mocno do komunii pchała 40 lat temu. Ja już żonie mocno wierzącej powiedziałem że syn do żadnej komunii nie idzie i tak się stało. Koniec z łańcuchami kościoła, ludzie myślcie sami a nie do kościoła …

@piotrgancewski3275                  Pomóżmy KK, upaść głosząc (media społecznościowe) wszędzie gdzie się da - prawdziwą -  historię " dzieł " i potrzeby istnienia obłudnej, chciwej i niebezpiecznej ponad narodowej organizacji  (wiedza weryfikowalna , choć usilnie ukrywana)          Wolność od religii.  Świeckie państwo-  to wolność światopoglądu

@magorzatajankowska8247     Świetny temat Panie Arturze! Księża cały czas mówią schematami, których nauczono ich w Seminarium. Jeśli jakiś temat w czasie rozmowy z nimi wykracza poza schemat, bardzo się denerwują i nawet często nie potrafią obronić swojej wiary.  Samodzielny myślenie jest konieczne. Duchowieństwo ma ciekawą taktykę postępowania, ale o niej już nie będę się rozpisywać.       

« Ostatnia zmiana: Wczoraj o 22:12 wysłana przez NNN »
Nie walczę z organizacją, ja się przed nią bronię, jestem jej ofiarą!
Droga jest mi moja wolność.