Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

Autor Wątek: Ależ to prawdziwe i życiowe!!!  (Przeczytany 28738 razy)

Offline NNN

• Pionier specjalny
  • Polubień: 3906
  • Niewierny Nierozumny Niewolnik
Odp: Ależ to prawdziwe i życiowe!!!
« Odpowiedź #240 dnia: Wczoraj o 20:04 »
             @justynamałek1848   
   O kurcze, ale mi to przywilej, ja myślałam, że one tam stoją za karę. 

@Gwinto   
  Te świadki jehowe piszą ci bluzgi z zawiści i złości, że nie mogą cię już kontrolować. Jesteś dziewczyną o niezwykłej urodzie i szkoda tracić piękno na zadawanie się z wysłannikami ciemności i piekieł. Pozdrawiam :)

@MichalTerajewicz   
   Świadkowie cudnie obnażają swoje zepsute mroczne serca w tych komentarzach i potwierdzają wszystkie ohydne informacje na temat ich postępowania i ich sekty. 

@boskaenergia7239   
   Kiedy Świadek Strażnicy otwiera usta albo dotyka klawiatury to pokazuje jakich ludzi reprezentuje i jaki poziom, a tu na prawdę nie m się czym pochwalić. Prymitywna gramatyka, luki w ortografii, interpunkcja pożałowania godna, żadnej kultury, ogłady czy skromności. Żałosny poziom wiedzy o świecie, historii i dorobku kulturalnym. Jedno źródło informacji na wszystkie tematy i stąd się bierze ich przekonanie o byciu wybranym, o ich elitarności i wyjątkowości. Miło się tego słucha bo to ich własna laurka o nich samych.

@Eu-59-u6n   
   Tulia lubię ciebie słuchać i oglądać ,jesteś super ,ja już od dwóch lat jestem po za Sektą po 38 latach.

@Szczęściara_1   
   Świadkom Jehowy jest trudno uwierzyć w to,że ktoś tak po prostu, nie chce być już w tej ich zakłamanej organizacji.Wymyślają wtedy różne plotki,na temat takich ludzi, którzy odeszli😂 height=16Ja dzisiaj wstydzę się przyznać,że byłam jedną z nich🫣

« Ostatnia zmiana: Wczoraj o 20:08 wysłana przez NNN »
Nie walczę z organizacją, ja się przed nią bronię, jestem jej ofiarą!
Droga jest mi moja wolność.

Offline NNN

• Pionier specjalny
  • Polubień: 3906
  • Niewierny Nierozumny Niewolnik
Odp: Ależ to prawdziwe i życiowe!!!
« Odpowiedź #241 dnia: Dzisiaj o 05:12 »
Świadkowie J. to ludzie, których życie upływa w wiecznej poczekalni. Ich życie to brudnopis, którego nigdy nie przepiszą na czysto. Odkładają szczęście na potem. Organizacja kradnie im "teraz" na "potem". Oni nie sprzedają Boga, oni sprzedają bilet do przyszłości, która nigdy nie nadchodzi.

2 część będzie o bogactwie organizacji w świecie biedy jej szeregowych członków. Wkrótce.

Nie walczę z organizacją, ja się przed nią bronię, jestem jej ofiarą!
Droga jest mi moja wolność.