Oczywiste jest, że Ukraińcy chcieliby wciągnąć nas jako kraj NATO do tego konfliktu. Nie dziwię się im.
Ale z naszej strony nie może być przyzwolenia na takie prowokacje, a osoba odpowiedzialna za atak fizyczny na obcego ambasadora powinna zostać zatrzymana, a nie zamiast tego przeprowadzane są z nią wywiady.
I nie ma co rzucać ironicznych stwierdzeń ' co nam zrobią, wystrzelą głowice?', bo powinniśmy dbać przede wszystkim o nasze bezpieczeństwo, oraz - jako członek NATO - o nie zaognianie sytuacji.
Nie zaognianie sytuacji.
To jest priorytet.
wg mnie, domysły dotyczące "zlecenia" ataku przez Natalię Panczenko są nietrafione
oczywiście, jest to moja _opinia_ i nic więcej
ponieważ nie mogę już edytować powyższego tekstu, chcę wyraźnie zaznaczyć że NIE pochwalam ataku na ambasadora Rosji
sedno mojej powyższej wypowiedzi sprowadza się do tego że _gdyby_ ambasador faktycznie został zaatakowany przez "ukraińskich chuliganów", to wtedy z całą pewnością ci autentycznie ukraińscy chuligani zachowaliby się "po ukraińsku" a więc na pewno zaśpiewaliby ulubioną piosenkę ukraińskich kiboli i na pewno przekręcaliby nazwisko prezydenta Rosji
brak tych elementów moim zdaniem daje _bardzo_ dużo do myślenia...
Czy masz dowody, że to domysły o kobiecie wyżej wymienionej?
Czy to Twój domysł, wniosek?
Widziałeś to zdarzenie?
Kto zaatakował ambasadora, naruszył nietykalność gwarantowaną Art. 29. Nietykalność przedstawiciela dyplomatycznego.
Dz.U.1965.37.232 Konwencja wiedeńska o stosunkach dyplomatycznych sporządzona w Wiedniu dnia 18. kwietnia. 1961r. ?
Polacy zaatakowali wymienionego ambasadora, Polacy naruszyli jego nietykalność?
Czy jak wcześniej pisałeś, że widać gołym okiem, że ambasador sam "nakręcił", to zdarzenie przeciw samemu sobie?
False Flag?
Czy jednak są kopane dołki, do których wpadnie Polska, Polacy, i inni zamieszkujący Polskę?
Wiele daje do myślenia.
Dlatego pytam.
Nie chcemy III W ? Prawda?
Panter.
Dziękuję, że poszperałeś w Necie za mnie, naprawdę.
Zaraz poczytam, co wstawiłeś, bo w trakcie odpisywania Sebastianowi, wszedł Twój post.
Z tym szperaniem w Necie, to wiesz, znajdziesz coś a nie będzie to kompatybilne z innymi info , czy przekonaniami, odczuciami , to zaraz się zostanie zwyzywanym od najgorszych.
Nawet nie było czasu by szperać, moje pytanie wynikło po przeczytaniu przypadkowego komentarza, gdzie była wymieniona Natalia Panczenko, organizatorka Euromajdanu i to mnie zaniepokoilo.