Gostek
Dziękuję , przede wszystkim za ton odpowiedzi , przytaczasz informacje , która pokazuje drugą stronę medalu , czy każdy żołnierz nie najemnik jest kryształowy? Nie , nie każdy , czy każdy wyższy stopniem jest kryształowy ? Nie!
"Aby zło zatriumfowało, wystarczy, by dobry człowiek niczego nie robił."
Edmund Burke
Wystarczy odwrócić oczy od zła , żeby dać na nie przyzwolenie!
Blu
Dziękuję za Twoje zdroworozsądkowe podejście.
Ty naprawdę nic nie rozumiesz ,czy tylko udajesz.
A to co się działo przez 8 lat wcześniejszych,co było utajnione.
Jak to nazwiesz?
Wiesz co to były manewry rapid 3
Memorandum Budapesztańskie mówi ci coś?
A do ciebie Gremczak mam pytanie , co powinnam rozumieć ? Dlaczego uważasz , że nie mam wiedzy na temat rapid 3?
Czy wiesz o tym , że wystarczy wrzucić hasło do wujka gogle i znajdziesz wiele informacji na ten temat?
A ten pan z-musisz wiedzieć -, wie wszystko , i to w sposób prawidłowy? Tylko ON to rozumie?
Mówi , że te wszystkie stacje sponsorowane przez zach korporacje manipulują a on jest sponsorowany przez tych którzy mu lajkują , zaraz podaje numer konta na który powinno się wpłacić kasę , żeby dowiedzieć się prawdy?! Bo tylko ON ją ma? Dlaczego jego argumentem w stosunku do innych jest stwierdzanie , że są głupcami jeżeli nie rozumieją , nie, nie popierają Jego widzenia historii.
Potem wypomina banderowców , a czy w czasie wojny inne kraje nie współpracowały z nazistami? Francja , Włochy ,
A czy nieprawdą jest , że Stalin w latach 1932-1933 nie dopuścił się ludobójstwa przez wywołanie wielkiego głodu na Ukrainie?
Słuchając tego pana mam wrażenie , że bliżej mu do tej formy rządu niż do tych zza ocean.
Ale to tam za oceanem był Abraham Lincoln i jemu podobni przy całej czarnej stronie historii tej strony , to w wojnie mocarstw staję po tej stronie . Proponuję obejrzeć film " Czwarta władza" .
A pan Putin? siedzi teraz w jakimś bunkrze i ma w dupie swoich i nie swoich .
Proszę nie używaj wobec mnie argumentów w stylu " nic nie rozumiesz? doucz się historii, itd Kiedy czegoś nie rozumiem to pytam , kiedy czegoś nie wiem to mówię o tym otwarcie i co najważniejsze nie czuję się przez to nic nie warta !!!
Nie ulegam manipulacji autorytetów .