Bardzo podoba mi się obecna polityka Towarzystwa, dzięki temu podziałowi na zaszczepionych niezaszczepionych, zostanie wyeliminowana cała szuria, wszyscy płaskoziemcy, fanatycy teorii spiskowych w foliowych czapeczkach, entuzjaści dokumentów z żółtymi napisami na youtube, zatwardziali kreacjoniści i ludzie kupujący strukturyzatory wody, lecznicze kamienie itd.
BARDZO, BARDZO DOBRZE - BRAWO DLA CIAŁA KIEROWNICZEGO, TAK WŁAŚNIE TRZEBA RZĄDZIĆ
Organizacja się oczyści po raz kolejny, zostaną tylko najbardziej wierni, najbardziej oddani. Każdy kto myśli nieszablonowo, po swojemu - zostanie odsiany. Brawo!
kolejny raz dostajesz ode mnie "L" w ramach TSSK
najpierw pochwała: już umiesz zamknąć oczy, już umiesz kłamać, już umiesz wbrew faktom zapewniać, że czarne jest białe, a białe jest czarne, gdyż piszesz, że "dzięki temu (...) zostanie wyeliminowana cała szuria", mimo że wszyscy dobrze wiemy, że właśnie dzieki temu owa "szuria" nie zostanie wyeliminowana, ale uwije sobie wygodne gniazdko na obrzeżach Organizacji, skąd będzie prowadzić swoją dywersyjną działalność...
oczywiście, to dobrze że umiesz już "pleść 3 po 3 wbrew faktom", ale to jeszcze za mało!
Poniżej wskazuję, nad czym musisz w przyszłości popracować:
bracie_straszny, zapamiętaj: Twoje zdanie nie obchodzi nikogo!
to NIE JEST żadna ludzka organizacja, to jest Organizacja Jehowy!
aby zasłużyć na "D" trzeba było podkreślić, że taka polityka podoba sie NIE TYLKO Tobie (bo to i tak nie ma znaczenia), ale przede wszystkim podoba się Jehowie i podoba się Jego Synowi Jezusowi Chrystusowi!
trzeba było także zakończyć wypowiedź "modlitewnym" akcentem czyli publicznie podziękować Jehowie za to że Niewolnik Wierny i Rozumny po raz kolejny okazał się wierny i po raz kolejny okazał się rozumny...
następnym razem popracuj nad tym co wymieniłem, a dzisiaj (w skali "P/L/D") dostajesz "L".