Moyses, dałem Ci lubika, bo podobno teraz do owocu podaje się też ilość lubików.
Masz ode mnie miśki miśki i buźki buźki, ale pod warunkiem, że na łeb włożysz reklamówkę - bo teraz kwarantanna pełną gęba. To moje podziękowanie
. W miesiącu marcu to ja pioniera wyrobie i to tłustego. Jeszcze mnie na misjonarza zamianują. jak ktoś jest ciekawy, to mogę rozpisać metody głoszenia w tych dniach końcowej końcówki. Wtedy każdy będzie miał owocu pełen koszyk. (tak, poprawiłem, bo sam po sobie lubię poprawiać)
O co kaman?
Ja Ci powiem o co kaman. Na maskotkę olimpijską pluć nie wolno, bo Komitet Olimpijski stwierdzi, że pomyliłeś dyscypliny. W ostateczności badania wykażą środki dopingujące i odpadasz z zawodów.
Połowa tematów jest nie na temat. Połowa tematów jest kalkowana od przynajmniej 15 lat. Jedna połowa nie wie co czyta. Nie wiedziała tego u ŚJ i do teraz nic nic nie drgnęło. Dlatego druga połowa ma niezły ubaw z tej pierwszej połowy. Jak wirus da, to dotrwamy do rzutów karnych.
Nie wiem czy to dobra emotka z emotikarza.
Dzieci dalej nie chodzą do szkoły, ale mogą do kościoła. Oto Rzeczpospolita Polska, która żyje dzięki religii a nie edukacji. Tak to hula od ponad 1000 lat, to jeszcze trochę da radę. Nie bój żaby.