Co myślicie o słowach ze strażnicy z Maja 2019 strona 28 punkt 9
"9 Studium Strażnicy to studium Biblii........."
Czyli ?..................................................................
hm
no tak jak by podejść do tego tak że kopanie robaków na ryby to nauka o dinozaurach,no to nie mam nic do powiedzenia
fakt choć by tak w skrócie, ŚJ przechodzili już rożne metamorfozy związane z publikowaniem rzeczy zakazanych choćby ,porozumienie z rządem USA
jak posadzili Józka R. po tekstach faszystowskich,partycypowali z rządem o to aby mogli sobie działać jako organizacja
duchem boga kierowana,ale rząd strzelił sobie w kolanko mocno boleśnie nie wiedząc, znaczy wiedząc że Józek był sędzią
i że Józek umiejętnie prowadził partycypacje ponieważ już wcześniej też z dołka tarapatów wyciągał Cześka T.R.
właśnie z zamiarem przejęcia firmy.
no i Józek stawiając sie w senacie USA już miał daleko idący plan co do organizacji,bo w środowisku
sędziów mógł jedynie po wypuszczeniu sprawować sędziostwo j chyba tylko w miejscach pod <sklepowych bójek w tamtym okresie
położył szale na jednym jestem przegrany ,albo się uda albo nie,a że umiał już liczyć to liczył na większość powodzenia
jak zwykle z pod podprogowym pięknym przesłaniem o miłości i wierze w boga krył całą machinę jaką zaraz zamierzał odpalić i po odpalił , wiedząc dokładnie że realizuje swój misterny plan
i właśnie to "MUSIEĆ"teraz tak postępować jak Józek z za grobu chce
trzeba przedstawić komisjom sądom,..bo Polska to chyba kraj już wolny
usa australia skandynawia już pracuja nad Józkowym musicie"
i myślę że Polska może jak zwykle pozostac w tyle