Niektórzy ludzie naprawdę bardzo się starają aby znaleźć jakąkolwiek sensacyjkę. Ile można? Mam wrażenie, że jeśli Świadkowie mieli by zakaz chodzenia w miejsca zabytkowe byłaby sensacja. Robią to - też jest sensacja. Polecam zająć się bardziej swoim życiem, a nie śledzić świadków "próbując ich na czymś złapać" , cytując Biblię.
Ja rozumiem że są kwestie kontrowersyjne w tej organizacji, okej, piszmy o tym, ale bez przesady.
Tytuł tematu rodem z Faktu.
Żadne sensacje, tak po prost"pokręcone flaki", natomiast rady zatrzymaj dla siebie, wystarczy że sami na wzajem się śledzicie i wzajemnie kapujecie jeden drugiego.
Że zapytam, do strażnicy o pedofilii przygotowany?
To jest u was czy nie ma?
Pajac LET STEVEN zresztą, łgał jak pies w waszej demonicznej telewizji, bo przecież co z internetu to same demony, że ten problem was nie dotyczy, to wymysł, jak mówił odstępców.
Myślę że jest Ci znana sytuacja związana z Australią, o Kanadzie, Anglii, Danii, ostatnio Holandii, o Polsce nie piszę.
Skoro wyszła taka strasz-nica, by straszyć, to jest coś na rzeczy, "pokrętne flaki z olejem".
Sensacje?
Ta sekta jest wielką sensacją, jakich demonicznych sił używają, że są w stanie otumanić tyłu ludzi i uchodzi im to bezkarnie.
Jedno cieszy, że kończy SIĘ, TA SEKTA W POLSCE, a temat o pedofilii w strasz-nicy, jest tego dowodem.
Natomiast informowanie społeczeństwa przez nas, o BRUDACH DELIKATNIE UJMUJĄC, BRUDACH TEJ SEKTY, otwiera ludziom oczy, a strasz-nicę z tym tematem podali oszuści z Warwick, BY ZAMYDLIĆ OCZY SWYM SŁUGUSOM PRACUJĄCYM NA UDZIAŁY CZŁONKÓW KORPORACJI W AMERYCE, bo tam to nie jest "związek Wyznaniowy Świadków Jehowy", jak w Polsce, tylko Inter National Corporation, tak KORPORACJA.
GRUPA WYŁUDZAJĄCA Pieniądze, od kogo się da, włącznie z dziećmi i starcami w zborze.
GRTPA CWANIAKÓW Z WARWICK, a przejęcie przez nich, OSZUSTÓW Z Warwick SAL KRÓLESTWA NA CAŁYM ŚWIECIE, jest tego nie zbitym dowodem.