Jestem pewny że osoby które krytykują gościa że mając bana założył inne konto, w prawdziwym życiu np w sytuacji gdy np w markecie pojawił by się telewizor za 10 procent ceny ale można by kupić tylko jedną sztukę na siebie, podstawiły by kogoś znajomego by kupił im drugi a może trzeci, nie bronie postępowania kolegi ale nie róbcie z gościa "bandyty" dlatego że będąc zbanowany a mając coś do powiedzenia zakładał inne konta
Dziękuje, to bardzo miłe słowa i w tej sytuacji bardzo mi potrzebne. Wiele zdań jakie padło tu słyszałem w zborze pod moim adresem czy adresem innych, którzy odeszli. To zwyczajnie przykre. Ja od kiedy mogę być sobą nie zamierzam już nigdy nikogo tutaj oceniac czy osadzać. Zwyczajnie nie mam tego w zwyczaju. Sytuacja życiowa częściowo zmusiła mnie do tego ale o tym później... jeśli zostanie mi pozwolone dokończyć wszystko co mam do powiedzenia...
Czyżby nowe konto Xeversa? Bez jaj....
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hahaha nie 😂😂😂😂 ale fakt uśmiałem się 😂😂😂😂 ja tak jak napisałem, oddaje się do dyspozycji administracji po tym jak opisze wszystko 😂😂😂😂
Btw. Edytowałem przedostatni post i dodałem kolejna cześć mojej historii.
Osobom, które są dla mnie miłe itp pragnę przypomnieć lub uświadomić je, ze na poprzednich kontach choć nie byłem sobą to byłem wulgarny, chamski, kłamałem, bezczelny, wkurzający, dwulicowy, głupi, cwany, przebiegły, bez jakiej kolwiek kultury, bez szacunku dla innych itp itd. Dlatego decyzja administracji może być tylko jedna i ja ją akceptuje. Chce tylko być przez te kilka postów naprawdę sobą i przekazać innym to co się działo w zborze gdzie działałem.