Słychać po głosie że to bardzo fałszywy człowiek. Ma taką księżowską manierę mówienia.
Właśnie
Wiesz co majstersztyk psychomanipulacji i wpływu na emocje
Jest to taka Stalowa rękawiczka w aksamitnym cienkim opakowaniu wewnątrz pełno pychy buty poczucia wyższości Pogardy dla człowieka a słowa wypowiadane zciszonym tonem z bardzo długimi pauzami i bardzo powolnie wypowiadane Kojarzą mi się tak z księdzem lub Kaszpirowski Hipnotyzer telewizyjny w Polsce z lat 90.
dodatkowo tak mówi się do niemowląt i małych dzieci lub osób niepełnosprawnych czy też takich które od nowa uczą się mówić po wylewie udarze i tak dalej.
Coś na styl Kościelny chórów gregoriańskich taki niby facet niby mężczyzna ale taka trochę mamałyga.
Zresztą kilka razy ten zakompleksione delikatnie przewodniczący czy jeden z członków komitetu podkreślał że oni mają prawo A ona rości sobie prawo do czegoś do czego jej nikt nie dał więc tak naprawdę żadne traktowanie ludzkie tam nie musi wystąpić a tylko pokaz znajomości wykutych na blachę fragmentów i zrealizowania wyroku zamiast szczerej przyjacielskiej chociażby rozmowy.
Raczej jestem obecnie agnostykiem i staram się zrozumieć wszystko logicznie natomiast pewien jestem jako były starszy i koordynator grona że ci ludzie w takich wersjach bez emocji traktując zimno nie są responsywni na jej słowa i myśli.
Gdyby był ktoś taki jak Jezus chciałby ich osądzić to w tamtym miejscu Myślę że powtórzyłbym słowa że zrobiliście z mojej świątyni z mojego ludu jaskinie zbójców jakim sądem sądzicie takim będziecie osądzeni.