To ciekawe, bo ja też kwitu nie podpisałem o przetwarzaniu danych osobowych. No ale co zbór to inne zasady, zobaczymy co będzie.
Dziś 5 grudnia 2019 r. otrzymałem kolejnego sms o owoc od swego nadzorcy grupy. Właściwie można powiedzieć, że od grudnia ub.r. jestem oficjalnie nieregularny w głoszeniu. Oczywiście nie odpisałem na sms - a. Ostatecznie odpiszę, że nie mam owocu. Zobaczę jak zareagują. Pozdrawiam wszystkich miksujących się od Orga.
Im wcześniej coś odpiszesz tym wcześniej możesz spodziewać się odpowiedzi. Zależy więc co chcesz osiągnąć.
Miałem na myśli radę, byś nie spieszył się z odpowiedzią. Ja tak robię, że nie odpisuję a owocu nie zdaję od maja. Teraz jakoś na jesień (wrzesień październik) zmienił się nadzorca grupy służby czy jakoś tak ). Nie dostaję już od niego powiadomień o zbiórkach, broadcastingach i innych głupotach. Nie wiem czy to wynik nie podpisania kwitu Rodo (moja żona podpisała i smsy dostaje mimo że solidarnie nie "głosi" od tego samego czasu co ja) a może nie wciągnął po prostu mojego nr tel. na listę adresatów służbowo-teokratycznych.
Dziś 5 grudnia 2019 r.
e aż tak? mamy dopiero 5 stycznia 2019 prorocy, otaczają nas prorocy
Ja nie głoszę i nie chodzę na zebrania i starsi po wizycie pasterskiej, na która się zgodziłam już dali mi spokój . Poszłabym z ciekawości na zebranie, ale boję się ponownego ataku, więc może wybiorę się do innego zboru albo na zgro. Chciałabym zobaczyć, jak po prawie roku odbieram przedstawiane tam informacje. Teraz nie wiem, czy tęsknię, czy mam niechęć. Co myślicie?