Wiele rzeczy teraz ogarniam tylko jednej nie mogę pojąć. Zgadzam się nawet z tym jak rozmawiałeś z „głupcami” czyli wg ich glupoty. Moje pytanie to dlaczego chodzisz na imprezy urodzinowe i Bożenarodzeniowe. Jak to sobie tłumaczysz ?
A nawet gdybym te rzeczy robił - gdzie w Biblii jest napisane że nie mogę? Czy jest w tym jakieś moralne zło?
Człowieku! Czy Ty chcesz zginąć w Armagedonie, a potem będziesz gdzieś gnił na polu, a sępy (one przeżyją) będą wyjadać Twoje ciało, po kawałeczku, najpierw oczka, potem język, potem wątróbkę...? Naprawdę chcesz tego?
. Moje pytanie to dlaczego chodzisz na imprezy urodzinowe i Bożenarodzeniowe. Jak to sobie tłumaczysz ?
Skoro nawet Russell jako prezes zorganizował uroczystość bożonarodzeniową w Biurze Głównym i dał nawet prezenty z tej okazji swoim współpracownikom , to dlaczego nie miałby zrobić tego pożeracz tortu ? Przecież Jezus jak przyszedł na inspekcje to najwyraźniej pochwalił takie działanie integracyjne z podtekstem religijnym , bo wybrał to ugrupowanie religijne jako jedyne ze wszystkich na świecie .Uznał , że ten nurt religijny czyni dobrze i On jako przedstawiciel Jehowy jest zachwycony ich wnikliwością i dojrzałością . Czy może jednak nie przybył i nie wybrał jak sądzisz?
cieszę się że udało się, nowy awatar bardzo mi się podoba
Tusia - co w tym twoim katolickim umyśle się lęgnie
Ja popieram - nie ma co ciągnąć dalej tej farsy - za dużo nerwów. A materiału na cyrk i kabaret już się sporo uzbierało.... jesteś niepoprawnym tortowym skrytożercą!
Czy mogę nieśmiało uznać się za "matkę" Twojego nowego nicka Tortowy SkrytoŻerco?! (A Trinity to matka chrzestna )
Harnaś jakie Ty masz lekkie pióro Nie mógł byś popełnić jakiejś książki?Oczywiście w temacie