Już była taka sprawa.
Założyła kobieta profil, a po jakimś czasie zaczął pisać facet. To byli Rosjanie.
A tu kociokwik. Piszą nie wiadomo kto i kiedy.
A co to dwóch kont nie mogli założyć.
Mało tu mamy małżeństw?
Widzę, że fakty dotyczące Świadków aż tak bardzo Cie bolą tkwiącego w tym w czym tkwisz, że sugerujesz, że ktoś korzysta z mojego konta? Mój mąż kiedyś pisał na tym forum ale w związku z tym, że miałeś protekcje od gedeona to stwierdził, że sobie odpuści. Już go to forum nie kręci.
Ale jak to wielokrotnie pisaliście, jak brakuje wam argumentów to trzeba atakować personalnie kogoś, a mnie to tak boli, że ojojoj.
Zawsze powtarzałam i będę powtarzała, kto atakuje kogos personalnie zamiast rozmowy na argumenty poprostu tych argumentów nie ma. Dodatkowo sam wie, że jest bardzo nisko dlatego chce poniżać innych ponieważ wydaje mu się, że wtedy taka osoba jest gorsza od niej samej, choć tak naprawdę taka osoba sama tkwi w szambie. Niestety zmartwie was wszystkich, którzy próbowaliście mnie obrazić, wasze opinie są mi zupełnie obojętne bo jak już pisałam znam swoją wartość i zapewniam, że większość jeśli nie wszyscy chcieli by wieść takie życie jak ja. Dlatego zachęcam do merytorycznej rozmowy a nie prób obrażania mnie bo naprawdę pokazujecie wasz "poziom".