. Początkiem końca każdego forum, była "jedyna słuszna ideologia", i usuwanie forumowiczów przedstawiających odmienną, "jedynie słuszne" "porady", i usuwanie tych, którzy udzielają innych, "jedynie słuszne"
Zgadzam się w stu procentach. Mnie po tylu latach poza sektą do"jedynie słusznych"porad jest bardzo bardzo daleko.
Prawda to że początkiem końca..... itd co Nocka powiedziałaś. Ja się cieszę bo skoro każdy może swoje poglądy to i ja mogę.
Czym innym "jest jedynie słuszny"a czym innym prawo i jego stosowanie.
Dlatego dyskutujmy,krytykujmy i nie pieprzmy wkoło Macieju tylko o organizacji o panu Jezusie i nie składajmy ręców do modlitwy przed napisaniem każdego posta.
A że to ja wywołałam tą burzę bo powiedziałam: zakażmy udzielania porad prawnych,to sie biję w cycki.Ci co mnie znają to wiedzą że ja nie zawsze dosłownie mowię to co myślę i stosuję skróty myślowe a ci co mnie nie znają no to sobie trochę adrenalinę podnieśli,To nie jest takie złe.
Ja zawszę piszę tutaj to co jestem w stanie każdemu z was powiedzieć w oczy przy osobistym spotkaniu,a że nie każdemu się to podoba to już takie jest życie i świętych obcowanie
Nawiązując do wczorajszego wpisu Twojego Nocka,to ma się wie że i ja ciebie lubię bo człowiek co kocha braci mniejszych może być tylko dobry,a że mam inne zdanie w kilku kwestiach to jak sama mówisz to musi być żeby życie trwało
Tak że se udzielajmy,rozmawiajmy,krytykujmy i chwalmy.
Kto zna sprawę jak Harnaś napisał to wie skąd się wzięło że"nie wolno proponować alternatywnych metod leczenia" .Uważam że to niepotrzebny jest taki zapis w regulaminie,a ja chciałam upiec dwie pieczenie na jednym ogniu.Czytaj wywołać dyskusję i się udało.
Teraz dalszych wywiadów nie udzielam bo sie do mecza szykuję