Pogrubienie moje. A teraz wróć pamięcią do Twojego wpisu. Przypomnę Ci go, jak próbowałeś mnie zdyskredytować, perfidnie wykorzystując mój czysto towarzyski żartobliwy wpis w zupełnie innym dziale i temacie.
Milej lektury.
A dla ścisłości. Długo Cię nie było to i pewnie nie wiesz że jest nowy regulamin, nowy właściciel forum, nowa ekipa administracyjna. Proponuję Ci go przeczytać w całości, bo zmian jest wiele.
Np: Pkt 1.11 jest taki:Pogrubienie moje.
Bardzo dziękuję Ci drogi Nemo (wolałbym Twoje imię lub nick name, bo nemo po łacinie to znaczy nikt) za zamieszczenie mojej wypowiedzi i szczerą odpowiedź. Przepraszam za zbyt bojowe posty w tamtych czasach, nie pamiętam nawet o co tam chodziło, chyba jednak nie tylko o flaszkę ? Musiałbym przypomnieć sobie tamte dyskusje. Prawdopodobnie chodziło mi o to, że nie wszystko czego naucza Strażnica jest takie negatywne jak przedstawiają to byli Świadkowie. Po tak krytycznej fali zwalczania Watchtower w necie może już czas napisać o nich coś dobrego ?
Regulasmin 1:11
"Niniejsze forum jest religijnie neutralne i w takiej atmosferze chcemy je utrzymywać. Jako społeczność nie jesteśmy zwolennikami żadnej konkretnej religii ani grupy wyznaniowej. Dlatego też wszelkie agitowanie religijne, nachalne nakłanianie do zmiany poglądów, wprowadzanie w poczucie winy z powodu tego czy ktoś wierzy czy nie wierzy w Boga, a także tego jak wierzy, jest zabronione. Nie wolno Ci wyśmiewać, szydzić czy swoimi wypowiedziami negatywnie oceniać uczestników dyskusji, którzy mają odmienny światopogląd niż Twój"
Mam pytanie. Czy nie wolno mi krytykować poglądów usera, który wierzy że Bóg pochwala..wojny napastnicze, niewolnictwo i składanie krwawych ofiar z ludzi i zwierząt ? To pytanie trudne, ale jestem pewien, że tak inteligentny Moderator jak Ty da sobie z nim radę.