O nie! Złapaliście mnie, nas!
Tutaj Jarosław Dobrowolski, Paweł Bugajski, Andrzej Szymczak, Tomasz Wolczko, Wiesław Jaśko i Daniel Kazuś w jednej osobie.
proszę o wylegitymowanie się wszystkich, wysłanie mi dowodów osobistych wraz z informacjami o waszych zborach i miejscach zamieszkania.
A teraz poważnie, jaki przekład Biblii warto czytać? Jakie czytacie? Rzecz, które mnie interesuje to też to czy jest jakaś organizacja, religia, która jest warta zainteresowania? Biblia mówi, żeby nie opuszczać wspólnych zebrań, więc muszą być jakieś spotkania grupowe? Czy szatan rzeczywiście rządzi światem teraz? To dość ważna sprawa. Czy i jak się modlić ewentualnie do kogo? Czy Bóg ma imię? Jakie? W końcu modlić się mam święć się imię Twoje. Dlaczego Jezus mówił, że Ojciec jest większy od niego? Dlaczego nie mógł zrobić nic od siebie tylko to co Ojciec? Dlaczego jeśli w co narazie totalnie nie wierzę, miała by być trójca to Jezus nie uczył, że ma dwóch bliźniaków w niebie? Jak odnosić się do grzeszników skoro mam się z nimi nie zadawać? Czy Jezus przybędzie i kiedy? Czy znaki jakie obserwuje a jakie chciałem jeszcze kilka dni temu opisać są wytworem mojej wyobraźni? W zasadzie opiszę te znaki i jak to widzę w innym miejscu, jestem ciekaw co myślicie o tym... Narazie tyle ale wątpliwości jest więcej i potrzebuje pomocy i waszych przemyśleń.