Witam Cię serdecznie Michał chlu, kolejna łódź miotana po bezkresie oceanu zaczyna widzieć ląd, przybijaj do brzegu, mów o falach, halsowaniu, o rekinach i minach podwodnych że o rafach nie wspomnę.
Wiedza jest podstawą wszystkiego zatem czekamy ze spokojem na informacje acz z niecierpliwością. Ja jeszcze jestem w zborze, podaję informacje w sposób jak to zasugerowałeś, to bardzo dobra technika, a co najważniejsze, SKUTECZNA. Na ciepło, właśnie tak podsunąłem kwestię pedofilii bratu z którym się znam 32 lata, co ciekawe, zagadnął mnie czy wiem że brat Zenek (imię zmienione) jest wykluczony? Ja, co Ty mówisz, on?. Janek (imię zmienione) byś ty słyszał co Zenek (wieloletni starszy, pionier dla wielu autorytet, ufający bezgranicznie organizacji) opowiadał, jakieś pedofilie w zboże? Ja mu na to, a jeżeli mówił prawdę, sprawdziłeś to, tylko pamiętaj w internecie.
Poprosiłem go, aby ta rozmowa została między nami, było to trzy tygodnie temu i cisza, nikt do mnie nie przyszedł by węszyć. Przecież wiesz jak się takie sprawy załatwia.
Przychodzi dwóch i po przywitaniu i pochwaleniu i takich tam ble ble ble "słyszeliśmy że.........."
Siej wiedzę, to jest niezbędne.
Pozdrawiam