Rewelacja ! Mój syn odziedziczy po mnie moje ojcostwo ! Nie wiedziałem, że będę synem mojego syna albo inaczej, że mój syn będzie moim ojcem.....pięknie !!!
Rozumiem, że będzie ze mną jak w tym filmie "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona"
Problem w tym, że poza cynizmem na jaki cię stać, a to jest typowe dla wielu Świadków kiedy nie mają nic do powiedzenia,
nie podajesz żadnych argumentów, a jesteś na dodatek głuchy na informacje. Kiedy zadaje ci się oczywiste pytania,
udajesz że ich nie słyszysz. Nie będę podawał przykładów bo trochę tego tu było i wszyscy to widzą. Szkoda mi ciebie,
bo zbudowałeś wiarę na omylnych ludziach, w dodatku oszustach, którzy wmówili ci żeś lepszy od innych.
ORG już się zaczyna walić, ale to tak jak w przypowieści o pannach mądrych i głupich - na razie tylko odważni to dostrzegają.
Tacy zaślepieni ludzie jak Ty brną, ale przyjdzie czas że i sam gorączkowo będziesz biegać.
Zrozumiecie, że ta trucizna korporacyjna, sączona wam do głów przez takich idiotów jak Steven Lett,
robiących idiotyczne miny jak Mussolini i przemawiających jak do czteroletnich dzieci, odcięła Wam drogę do akceptacji
tego co naprawdę przychodzi na świat. Może mój język jest dosadny, ale mierzi mnie kłamstwo jakie bezwstydnie
sączy do głów chociażby ten manipulator, niezrównoważony psychicznie i pełen negatywnych emocji telewizyjny kaznodzieja.
Przyjdzie czas, że będziecie musieli zobaczyć, jak wielkim złem było pokładanie ufności w człowieku
i jego produkcie
Ale Bóg zna Twoje rzeczywiste pobudki, więc ja jestem spokojny.
Wiedz jedno: Organizacja jest bardzo niebezpiecznym tworem, który czyni ludzi niewolnikami wypranymi z uczuć wyższych,
jeśli tego wymaga korporacja.
Matka ma nie odbierać telefonu od córki.
Handel funduszami na światowy syf, co jest ukrywane przed wiernymi. Kryta pedofilia,
a zachęcanie do dobrowolnych datków naiwnych ludzi. Wiesz coś o odszkodowaniach wypłacanych ofiarom??
Poczytaj przypowieść o pszenicy i chwastach, a zrozumiesz, że nikt nie powinien się czuć lepszy od reszty
(mówię o gloryfikowaniu jakiejś organizacji) zanim nadejdzie czas żniwa.
Org zabija duchowo, ale po prostu trzeba dorosnąć do tego, by to zrozumieć.
Bo nie jakaś org chroni człowieka. Tylko jego otwartość na fakty, której ja na tym etapie u ciebie nie widzę