Oglądam i pisze na bieżąco..
- dziewczynka z zaćmą (nie jaskrą) z tak wypranym mózgiem, że aż boli... biedne dziecko, nie dość że ślepa, to jeszcze ślepa...
Od razu wideoklip... chcą mnie wykończyć...
- impreza / wigilia czy co tam...
Jezu, czy naprawdę każda impreza świecka musi być przepełniona wódą i obmacywaniem? Co to za syf. W ogóle osoba która śpiewa idąc po mieście lub przy myciu garów sprawia wrażenie bardzo zrównoważonej
- wykład / przemówienie główne jednookiego Jacksona....
Nie, to już syf ponad miarę... robienie z owieczek sklerotyków i chorych na Alzheimera jest sporą przesadą... "zapisz w notatniku... Ale nie zapomnij gdzie jest notatnik, bo nie będzie z notatek pożytku..." ... nosz kur...
Notatki rób ołówkiem bo nie przebija na drugą stronę... owce którym trzeba pokazać jak się podetrzeć, bo mogą się pogubić...
- uwaga... biblia może się popsuć lub WYPAROWAĆ... także tego... dlatego Jackson ma 5 różnych biblii od zielonej po srebrną...
- kolejny film ... o filmie
incepcjo...
Do tego filmu tylko jedno pytanie - też się tak krzywicie oglądając filmy?
Nie dość że zaprosił ludzi na film, to jeszcze dostał opierdziel... logiczne i normalne u świadków, a no i jeszcze na koniec podziękował za ten opierdziel .. hell yeah!!
- aplikacja.
Nie ma to jak wmawiać innym że to co zrobiłeś jest dobre tylko dlatego że to ty to zrobiłeś.
"Kto jest fajny i dlaczego jestem to ja?" Delikatnie przypomina to masturbację do własnego zdjęcia....
- Wszystko co robią musi przejść przez łapy "niewolnika", ale Jackson jest mega zadziwiony że ktoś zrobił film o jw library... serio?
I te ohy i ahy w filmie o jw library.... Łaaaał, bomba, łoooo, świetne... matko jedyna tyle emocji musiałbym generować pół życia, a oni to mają w 30 sekundowym filmie...
- co? Znowu film o jw library? Komuś nie dość masturbacji....
- efekty specjalne
Prawie jak Gra o Tron... tylko bez seksu i większego sensu
No i ten lektor z wadą wymoffy... bomba aż miło sze ogląda .. tyle syffrowych efektów.. wyzfań tak fiele.
- migawka z filmu na zgromadzenie... która ma wyostzyć apetyt...
No aż zgłodniałem...
Pionierowanie, praca, brak studium, życie na wyższym poziomie i najlepsze... "mamo (echo: mamo, mamo, mamo) pamiętaj o żonie Lota (echo: żonie Lota, Lota, Lota)
hollywood to pikuś..ten bass jak z incepcji... te emocje.
- film z braćmi o nazwisku: BIDET
Tyle ludzi zginęło ... Ale film tylko o pomocy dla braci.... tylko dla braci... i koniec...
Starczy... mam dość. Jutro będę miał kaca moralnego...