(...)
Nie można tego jednoznacznie obliczyć
(...)
najbliższe prawdzie będzie
(...)
mamy więc pierwszą manipulację.
M gdzie jest mój tytuł tematu tego wątku?
Ty w ogóle nie odniosleś do tematu, który został bez powodu zmieniony
Powiedziales ze burzę spokój swoim wpisem mój post został wyrzcuony
https://swiadkowiejehowywpolsce.org/cmentarz/t3946/Zadałem Ci pytania na PRIV czy temat zostanie zmieniony. Odpowiedzialeś, że nie!
Zmieniłem nawet temat na bardziej łagodny (niż ten na PRIV Sprawdz):
--- "WOSP – WTS (III RZESZA ) KREW NA RĘKACH? TWOJE SUMIENIE"---
Nastepnie gedeon zmienił na temat, który jest teraz.
Dlaczego temat zmieniono pomimo ze obiecałeś co innego?
Wątek jest rozjechany i to co najistotniejsze teraz będzie rozwodnione
i za chwile bede ponownie banowany.
Np.: tak jak wykazałem powiązania w wątku o WOODSTOCKU i to, że Woodstock ma zwiążek z WOSP. Mój post został usunięty. Dlaczego?
Wracając do tematu pierwotnego
Z jednej strony trąbimy że WTS jest winy krwi, bo inwestował w III rzesze, a z drugie strony zamiatamy około 10 ofiar śmiertelnych na WOODSTOCK, handel narkotykami, pijaństwo oraz wiele tragedii i nałogów, których przypadki poznałem.
Potwierdziłeś, że kasa idzie z fundacji!
M to jest moralne wg Ciebie?
Wszyscy głoszą ze ta „zupa” z WTSu i III Rzeszy śmierdzi, a za chwile odpowiednik tego w innej skali jest perfumą dla niektórych?
Obiecałeś mi, że NEMO nie będzie zaglądał nawet do tego wątku. Poinformowałem o tym Piotra Andryszczaka.
Czy mam Ci zamieścić screen naszej rozmowy?
A teraz co do manipulacji, która przedstawiłem, nie wiem czy to ma sens odpisywać jak to co napisze ląduje w koszu.
Użyłeś sformułowań
(...)
Nie można tego jednoznacznie obliczyć
(...)
najbliższe prawdzie będzie
(...)
mamy więc pierwszą manipulację.
"Nie można tego jednoznacznie obliczyć,"
"najbliższe prawdzie"
pod dwóch takich sformułowaniach Ty stwierdzasz pewnik:
"mamy więc pierwszą manipulację."
M czy to ja tutaj manipuluje?
Odniosę się do liczb, ale praktyki, które są stosowane stawiają znak zapytania czy się wysilać i daja mi podwójną prace na screeny jako dowody do prezentacji.
Bohater narodowy zostawił 14 mln na koncie fundacji i nie wykorzystał wszystkiego do cna??? Co to jego pieniadze czy spoleczne jak to wykreował?A teraz sedno całej tej dezinformacji jeśli chodzi o WOSP - WoodstockJoint to 50 zł raz
Kokaina 1 gram to 200 zł
3 dni razy kilkaset tysięcy ludzi (i to nie jest 300 tys. ludzi - manipulacja)
A teraz informacja pomocnicza - Afganistan po zaprowadzeniu demokracji stał się światowym liderem heroiny i produkcji jej 90%. Wiadomym jest, że rękę na tym trzyma CIA. Wiesz jaka jest konkluzja?
Użyje Twoich słów:
"Nie można tego jednoznacznie obliczyć,"
PS
Nemo skomentował, to co bezzasadnie wrzucił do cmentarza pisząc o szczytności celu.
Więc jemu i wszystkim którzy tak się zachwycali wątkiem WTS a III Rzesza, a teraz wspierają WOŚP radzę włożyć do portfela oświadczenie:
Popieram dezinformacje, narkomanów, aborcję, esbcję. Nie zamierzam korzystać z publicznej służby zdrowia. Owsiak mnie będzie leczył.
PS 2
Mateusza 6:3: "Kiedy zaś ty dajesz jałmużnę, niech nie wie lewa twoja ręka, co czyni prawa."
W skrócie - niech nie wie lewica co czyni prawica ,czyli instrukcja jak wrzucać.
A dla tych, którym zimno i nie chce się wychodzić, to se mogą kliknąć. Polecam!
Od A do Z wiesz, o co kaman!!!
https://www.siepomaga.pl/igorhawryluk