Nie pojmuje dlaczego tak na mnie wskoczyliscie. Dzieki tym ktorzy w priv wiadomosciach dali namiary na Ewe. Juz pisalem ze chcialem jej pomoc .
Jeśli piszesz, że nie pojmujesz dlaczego tak na Ciebie wskoczyliśmy to może warto się zastanowić nad sobą? Czy może sam sobie nie zaprzeczasz pisząc tu takie komentarze. Mi też to pachnie rozdwojeniem jaźni, ale może obejdzie się bez specjalistów - wystarczy poznać prawdę o "prawdzie".
Osobiście nie wierzę, by ktokolwiek dał Tobie namiary na Ewę, bo niby skąd miałby je mieć? Jest niewiele osób, które poznały Ewę, a nawet gdybyś chciał do niej coś prywatnie napisać to Ewa zalogowała się na tym forum i już nawet udzieliła komentarza w tym wątku jej dotyczącym. Tam mogłeś do niej znaleźć prywatny kontakt.
Już pisałeś, że chciałeś jej pomóc, tylko jak? Upubliczniając informacje z jej prywatnego życia, których raczej
nikt by sobie nie życzył, by je podawać? Nawet jeśli są sprawdzone rzeczy, o których napisałeś to gdzie Ty masz rozum, żeby takie rzeczy robić??? Alek Kociemba zamieścił ten wątek o Ewie
za jej wyraźnym pozwoleniem, choć też zachęcaliśmy ją do tego, bo jest naprawdę skromną osobą i wbrew temu co piszesz, nie chciała rozgłosu. Nawet tu na forum Ex-ów nie zostały podane informacje kim jest. Ja relacjonuję na bieżąco to, co się dzieje u Ewy na tyle, na ile ona sama mi na to pozwoli, ale nie zdradzam informacji z jej prywatnego życia właśnie dlatego, że chcę ją chronić i w ten sposób jej pomagać. Czy Twoje pobudki na pewno są takie same?
Masz być jednym z piszących pozew przeciwko Ewie? Jaki pozew człowieku?! Dopiero byście się ośmieszyli doszukując się w tym wątku prześladowań religijnych. Chcecie być Winkelriedami organizacji? Zginiecie marnie na jej ołtarzu, jak już wielu na nim poległo zrywając przyjaźnie, rujnując rodziny na chyba każdej możliwej płaszczyźnie życia!
Posłuchaj teraz mnie uważnie Artur76pionier.
Czy zastanowiłeś się chociaż chwilę nad konsekwencjami prawnymi tego co robisz, jeśli w ogóle nie jest to tylko jakaś kolejna manipulacja, którą chcecie zastosować do Ewy w celu zastraszenia jej? Czy widzisz choć odrobinę logiki w działaniach tych byłych pracowników Ewy? Oni to dopiero przyczyniają się do obnażenia prawdy o destrukcyjnej sekcie, w której są i którą tworzą! Natomiast chwała Ewie i jej podobnym ludziom, dzięki którym świat może się z takimi faktami konfrontować!
I uwierz mi, że ruszyło z kopyta coś, czego tak zmanipulowani i zaprogramowani poprzez psychomanipulację, a więc ubezwłasnowolnieni ludzie nie będą w stanie powstrzymać, a każda próba uczynienia tego będzie obnażeniem kolejnej ułomnie działającej dziedziny z życia członków korporacji wydawniczo budowlanej ze słowem Strażnica w swej nazwie.