Halo Maciej i Marlena!Witam Was serdecznie!Nie mam nic wspolnego z Kaliszem, Wolowem i Swierzawa, ale interesujecie mnie Wy jako ludzie i exy!Macieju, proponowalem Ci juz znajomosc na fejsie, ale przypuszczam, ze nie udalo Ci sie wiele o mnie dowiedziec i spusciles mnie do kanalu.Nie mam Ci tego za zle, ale jesli pozwolisz to jeszcze raz wysle Ci zaproszenie i moze "pogadamy" na zywo przez Mesengera?Oprocz wspolnych tematow okazac sie moze, ze mamy sporo wspolnych znajomych.Tymczasem wspolczuje Wam ostracyzmu ze strony fanatycznej rodziny, ale niestety tez tak mam. Moj jedyny brat liczy wciaz, zemina u mnie skutki "psychicznej choroby i znow wroce do Jehowy czyli "do zboza" jak ja to mowie!Pisanie nie jest moja najmocniejsza strona i wole rozmawiac. Czytam Twoje swiadectwo, ale ciezko mi je znalezc w jednym miejscu, wiec zbieram to do kupy po kawaleczku. Jestescie jeszcze mlodzi, wiec mocno wierze w to, ze dacie sobie rade i odnajdziecie swoje miejsce na tej planecie.Pozdrawiam serdecznie i do przeczytania!