Od-nowa sprawdziłam statystyki. Na forum jest zarejestrowanych 310 użytkowników. Doprawdy zastanawiam się dlaczego uważasz, że każda moja wypowiedź na tym forum jest skierowana akurat do Twojej osoby??? Czy masz jakąś manię prześladowczą, czy jak? Uderz w stół, a nożyce się odezwą?
Nie mogę nic tu napisać, bo od razu mi zarzucasz, że nie akceptuję Ciebie i Twoich wypowiedzi. Jak Ciebie drażni ten wątek, to przecież możesz go unikać. Żegnałaś się ze mną już z 10 razy i wyjść stąd nie możesz
Nie żebym Cię zniechęcała do wypowiadania się tutaj. Ale trzymajmy się tematu wątku.
Ufffff
Taka moja wesoła natura
wracam i wracam, wolno mi zmieniać zdanie
to nawet zabawne i są osoby, które moje powroty i bawią i cieszą
Dodam, że:
w psychologi jest pojęcie efektu lustra. Czyżbyś widziała we mnie, samą siebie
projektujesz na mojej osobie, samą siebie
sprawdziłaś na Forum zarejestrowanych 310 osób i nie widzę jaki to ma związek ze mną
Mocno zniechęciłaś mnie do brania udziału w dyskusji.
Wróć do TEMATU TWOJEGO wątku.
Może i ja znów wrócę
Już na poważnie, myślałam nad zaletami takich sJ jak nazwałaś "szaraczków" i znalazła się zaleta.
Siostra H upiekła ciasto drożdżowe, którym częstowała po zebraniu, następnym razem ja upiekłam serniczek. Czyli śJ mają zaletę -gościnność.
A dla równowagi, sąsiadka Katoliczka, upiekła torcik i przyniosła mi kilka kawałków, jako poczęstunek, potem ja upiekłam racuszki z jabłkami i poczęstowałam sąsiadkę. Czyli ludzie innych wyznań, religii maja zaletę- gościnność.