Forum to miało być przyjaznym miejscem dla każdego. Były polecenia forum, zaproszenia itp. Teraz bardzo tego żałuję że stało się jak stało.
Niestety ale nie sądziłam ze wpadnie tu osoba której wszystko "wisi" i obraża każdego ze stałych bywalców tego forum. No chyba ze było to zamierzone by pozbyć się Nas. Teraz widzę ile wspólnego to forum ma z WTS, tam są wybrani i tu są wybrani a reszta to bee.
Gedeonie bardzo mi przykro ze zostałam postawiona między młotem a kowadłem. Znam Cie juz przeszło trzy lata, i dobrze wiesz ze zawsze Cie bardzo lubiłam, niestety wybacz mi ale nie będę w miejscu w którym obraża się nie tylko mniejszość ale też rodziców czy niepełnosprawnych. Dziękuję Ci tylko za to ze mogłam Cie poznać osobiście, zawsze to spotkanie będę mile wspominać.
Córko Weterana proszę Cię abyś sobie darowała dalsze atakowanie mnie, szczególnie abyś nie wypowiadała się w tym wątku. W innych możesz mnie dalej jechać, wiesz "wisi" mi to
. Aha i nie życzę Ci nigdy byś została matka niepełnosprawnych dzieci /dziecka, i abyś nigdy nie usłyszała tego co ja miałam zaszczyt tutaj przeczytać o sobie. Mimo wszystko życzę Ci więcej dystansu do pewnych spraw i powodzenia w życiu.
Moderatorzy do Was też prośba jest. Proszę aby mój wątek tutaj został, zarówno ten jak i "wstajemy bo kawa będzie zimna", niech Wam juz będzie, może ktoś jeszcze z tego skorzysta . Co do zdjęć jeszcze zobaczę. Proszę też o danie mi czasu na kontakt z pewnymi osobami tutaj, by móc się z nimi wymienić danymi do dalszego kontaktu. Jak będę już gotowa to napiszę pewnie do M o usuniecie i mojego konta.
Roszado, Ty już wiesz co. Mimo wszystko i tak Cię szanuje bo robisz sporo wspaniałej pracy. Mam nadzieje ze jeszcze nie jedna osoba na tym skorzysta. Mogę być dla Ciebie również krótko dystansowcem, czy sprinterem. Nie ilość postów się liczy a jakość
Tobie również życzę dużo dobrego, i dużo zdrowia bo wiem ze ostatnio nie najlepiej u Ciebie z nim.
Do osób które chciały by jeszcze nawiązać kontakt ze mną, zapraszam na priv.
Proszę nie usuwać, czy modyfikować mojego postu.
Dziękuję Wam za uwagę. I żegnam Was.