Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Autor Wątek: Radość w Nadarzynie  (Przeczytany 1532 razy)

Offline Vilgefortz

Radość w Nadarzynie
« dnia: 04 Styczeń, 2025, 09:32 »
Nie bardzo wiem, co tchnęło paru forumowiczów do wycieczek ad personam na Roszadę. Zwłaszcza że robi kawał świetnej roboty! Naszła mnie natomiast smutna konstatacja i ją napisać muszę.

Jedyna rzecz, która wywołałaby większą radość w Nadarzynie, to całkowite zniknięcie tego forum. Latami starali się usunąć upublicznianie tajnych danych. Tworzyli fałszywe konta, pisali prywatne wiadomości, starli się zdobyć dane osobiste, aby dobrać się do skóry. Nic nie przynosiło rezultatu. Teraz dostali prezent, przy którym zapewne dział inkwizycji otworzył Macallana.

V.

Offline Gremczak

Odp: Radość w Nadarzynie
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Styczeń, 2025, 15:15 »
Nie bardzo wiem, co tchnęło paru forumowiczów do wycieczek ad personam na Roszadę.

Odpowiedź jest w komentarzach co było początkiem, kto zaczął tą wycieczkę.

Offline Ekskluzywna Inkluzywność

• Pionier specjalny
  • Polubień: 4144
  • Kronikarz Brata Bogumiła
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Styczeń, 2025, 18:25 »
Jedyna rzecz, która wywołałaby większą radość w Nadarzynie, to całkowite zniknięcie tego forum. Latami starali się usunąć upublicznianie tajnych danych. Tworzyli fałszywe konta, pisali prywatne wiadomości, starli się zdobyć dane osobiste, aby dobrać się do skóry. Nic nie przynosiło rezultatu. Teraz dostali prezent, przy którym zapewne dział inkwizycji otworzył Macallana.

Grubo przeceniasz znaczenie tego forum, którego nawet nie indeksuje google. Bardziej medialne są chociażby światusy, a większy ruch jest na grupkach fejsbukowych, nie mówiąc już o międzynarodowym redditcie. To już chyba 3-4 forum o tej tematyce w Polsce, co jakiś czas ulegają likwidacji, to normalny proces.

Offline cichybob

« Odpowiedź #3 dnia: 04 Styczeń, 2025, 23:09 »
Zdaje się, że mnie ominęła ta cała akcja. Roszada odchodzi stąd? Oby nie. Naprawdę doceniam jego wkład w rozwój tego forum oraz niezwykłe oddanie i skrupulatność, z jaką dokumentuje argumenty przeciwko ŚJ.

Offline Mahershalalhashbaz

« Odpowiedź #4 dnia: 04 Styczeń, 2025, 23:46 »
Co się stało się? Roszada odchodzi?
Mam nadzieję że to nie przeze mnie i moje brutalne ataki na podstawy wiary w święte książki i religię chrześcijańską... Jestem za pluralizmem i wolnością.
nihilista

Offline Gostek

« Odpowiedź #5 dnia: 05 Styczeń, 2025, 01:16 »
Zdaje się, że mnie ominęła ta cała akcja. Roszada odchodzi stąd? Oby nie. Naprawdę doceniam jego wkład w rozwój tego forum oraz niezwykłe oddanie i skrupulatność, z jaką dokumentuje argumenty przeciwko ŚJ.

Już nie raz odchodził,ale potem i tak wracał.😁

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
  • Polubień: 8830
  • Psychomanipulacja owieczek # wielkiej wieży(Ww)
« Odpowiedź #6 dnia: 05 Styczeń, 2025, 01:35 »
Roszada uniósł się honorem za poświęcone materiały jakie przedstawiał na tym Forum, były cennym materiałem, które skwapliwie precyzyjnie przedstawiał  Nam wszystkim natomiast szczególnym Jego zdaniem było  ujawnić tym Wszystkim jak cyniczna jest (Ww), zaszczuliśmy publicznie cennego archiwistę, który ujawniał pełne  matactw tejże sekto-korporacji.
Jak okrutni jesteśmy, że można tak z dyskryminować człowieka nie przeczę ROSZADA ma specyficzny charakter, lecz nie wchodzę w jego zakamarki.
Pragnę zaznaczyć, że wszystko co czynił , pisał, przedstawiał było prawdą - szczerą prawdą.
Właśnie MY przez pozostające zdeformowane umysły przez (Ww) względem  normalnego życia uczyniliśmy okrutny krok pod adresem tego człowieka.
Ów człowiek zaufał Nam poprzez uczyniony wielki wkład tego FORUM.
Sami doprowadziliśmy gdzie ten wątek zatytułowany ''RADOŚĆ NADARZYNA'' doprowadził do pewnego zwycięstwa tejże sekty.
Podziękujmy sobie wzajemnie za Głupotę i zaistniałą zawiść, która pozostała wyryta w sercach dziwacznych ex-sów, że ROSZADA podjął taką a nie inna decyzję - to groza i po części NASZA zasługa jak również pewien upadek.

Zastanawiam się czy Ktoś z u-serów szczerze uderzy się w piersi, lecz wątpię i ten post potraktuje jako ''pewne niedorzeczne SZALEŃSTO'' z Nadaszyniaka strony!
« Ostatnia zmiana: 05 Styczeń, 2025, 01:48 wysłana przez Nadaszyniak »

Offline Estera

« Odpowiedź #7 dnia: 05 Styczeń, 2025, 04:40 »
(...) Podziękujmy sobie wzajemnie za Głupotę i zaistniałą zawiść, która pozostała wyryta w sercach dziwacznych ex-sów,
że ROSZADA podjął taką a nie inna decyzję - to groza i po części NASZA zasługa jak również pewien upadek.

Osobiście gorąco protestuję.
   I absolutnie nie integruję się z Twoimi słowami Nadaszyniaku.
   W tym temacie niech raczej każdy wypowie się sam za siebie i się rozliczy.
   W żadnej mierze nie poczuwam się do tej "zbiorowej" odpowiedzialności, o której tu napisałeś.

Owszem Roszada, jak każdy z nas ma swoje przyzwyczajenia, które nawet mogą innych drażnić wręcz.
   Jednak uważam, że naprawdę Jemu należą się "czapki z głów" za Jego wkład w to forum.
   Dobrze by było, żeby różni sceptycy Jego obecności tu, docenili to.
   I głęboko zastanowili się nad swoim wkładem w tę platformę. 
Kim będziesz beze mnie? Zapytał strach. Będę wolna!
PAŚCIE TRZODĘ BOŻĄ - tajny kodeks karny Świadków Jehowy tylko dla starszych.

Offline Sebastian

« Odpowiedź #8 dnia: 05 Styczeń, 2025, 10:07 »
skompletujcie siedem kobiet i wyślijcie "komitet przeprosinowy" do Roszady...
a wtedy Roszada "łaskawie" będzie strzelać fochy przez kolejny rok lub dwa :)
Cytat: dziewiatka
Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek
:)

Offline Stanisław Klocek

« Odpowiedź #9 dnia: 05 Styczeń, 2025, 10:11 »
   Jemu należą się "czapki z głów" za Jego wkład w to forum.
A może z tego powodu ktoś wniesie wniosek do administracji, aby podjąć kroki do procesu na świętego :o . Zamieniając przy profilu z ,,Strażnik Nowych Świateł" na " Święty Strażnik Forum".  A tym, którzy słusznie wskazywali na jego niegrzeczne zachowanie, zakwalifikować do kategorii faryzejskiej :-X :P . Czy może są jeszcze lepsze propozycje?
   PS - Przegląda sporo gości, może większość to Nadarzyn :-\ .
« Ostatnia zmiana: 05 Styczeń, 2025, 10:15 wysłana przez Stanisław Klocek »

Offline Sebastian

« Odpowiedź #10 dnia: 05 Styczeń, 2025, 11:10 »
z naszym Włodkiem jest problem podobny jak z Lechem Wałęsą :)
tzn. jednocześnie ma niekwestionowane zasługi i ma niefajny kłótliwy charakter :)

niektórzy uważają że z uwagi na zasługi Włodek jest poza wszelką krytyką :)

a moim zdaniem Włodka trzeba postrzegać całościowo, ma i zalety i wady, jak każdy człowiek

Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek

Offline Profesor Tutka

« Odpowiedź #11 dnia: 05 Styczeń, 2025, 11:46 »
Przepraszam że tak personalmie:
Sebastian,znowu kręcisz aferę, zamiast tego, może byś odpowiedział na pytanie skierowane do Ciebie(a może to Twoja  metoda odwrócenia uwagi od siebie,na zasadzie"łapaj złodzieja"?Ja cenię Roszadę, mimo jego wad.

Jako podejżliwy stary dziad,mam nieodparte wrażenie ,że niektóre konta,są prowadzone przez uczestników forum, którzy mają konta pod innymi nickami.Nie wiem jak można to sprawdzić,bo mam dosyć lipnych wypowiedzi ,które tylko wywołuja niesnaski na forum.Albo takich które wychwalają niektórych Userów.

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
  • Polubień: 8830
  • Psychomanipulacja owieczek # wielkiej wieży(Ww)
« Odpowiedź #12 dnia: 05 Styczeń, 2025, 12:03 »
Miła Estero , dziekuję za wypowiedź (szczera), ale proszę zauważ napisałem cyt: ''...Podziękujmy sobie wzajemnie za Głupotę i zaistniałą zawiść, która pozostała wyryta w sercach dziwacznych ex-sów, że ROSZADA podjął taką a nie inna decyzję - to groza i po części NASZA zasługa jak również pewien upadek.
TY ESTERO nie uczestniczyłaś w przepychanki względem ROSZADY - to godne pochwały - pozdrawiam
Ps. Proszę zwróć uwagę na zielone wytłuszczenie urywku z mojego postu
« Ostatnia zmiana: 05 Styczeń, 2025, 12:06 wysłana przez Nadaszyniak »

Offline Sebastian

« Odpowiedź #13 dnia: 05 Styczeń, 2025, 13:02 »
Przepraszam że tak personalmie:(...) może byś odpowiedział na pytanie skierowane do Ciebie(a może to Twoja  metoda odwrócenia uwagi od siebie,na zasadzie"łapaj złodzieja"? (...) Jako podejżliwy stary dziad,mam nieodparte wrażenie ,że niektóre konta,są prowadzone przez uczestników forum, którzy mają konta pod innymi nickami.Nie wiem jak można to sprawdzić,bo mam dosyć lipnych wypowiedzi ,które tylko wywołuja niesnaski na forum.Albo takich które wychwalają niektórych Userów.
na tym forum mam tylko jedno konto.

Offline Profesor Tutka

« Odpowiedź #14 dnia: 05 Styczeń, 2025, 13:42 »
Dzielny Sebastianie, nie Ciebie miałem na myśli,aleś żeś pierwszym   się odezwał,zatem nie wiem teraz co myśleć o Tobie(chyba nie wytrzymałeś ciśnienia), napisałeś ponadto że "na tym forum nie masz podwójnego konta",co w moich oczach Cię dyskwalifikuje., bo na innych zapewne masz.
Oczywiście Administracja nie zareaguje,bo i po co. Liczy sie zapewne sztuka.

A na pytanie to będzie odpowiedz?