Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Autor Wątek: Radość w Nadarzynie  (Przeczytany 1534 razy)

Offline Nemo

• El Kapitan
  • Polubień: 14519
  • Często pod wiatr. Ale zawsze własnym kursem.
Odp: Radość w Nadarzynie
« Odpowiedź #30 dnia: 05 Styczeń, 2025, 18:49 »
Z IP było tak jak pisałem.
Pamiętam to.
Dlatego padło moje pytanie o IP.
Ja nie pamiętam, ale nie przeczę, że było tak jak mówisz. Tylko wybacz, ale nie chce mi się szukać. Mam kilka jego wcieleń "skatalogowanych", ale to jest ostatnia rzecz, jaką chciałbym teraz robić.
« Ostatnia zmiana: 06 Styczeń, 2025, 22:04 wysłana przez Nemo »
Niemądrym jest być zbyt pewnym własnej wiedzy. Zdrowo jest pamiętać, że najsilniejszy może osłabnąć, a najmądrzejszy się mylić.
Mahatma Gandhi

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
  • Polubień: 8830
  • Psychomanipulacja owieczek # wielkiej wieży(Ww)
« Odpowiedź #31 dnia: 05 Styczeń, 2025, 18:53 »
Interesująca przepychanka, najpierw zaczęło się subtelnie od ROSZADY a teraz wywleka się z jadem kolejne zamieszanie o jakieś tam - IP - chłopacki zajmijmy się TEMATYKĄ FORUM o (Ww).
Prowadzenie jałowej dyskusji wprawia w śmiech i zachwyt tych z NADARZYNA, że na rzucenie kości zagryzają  się drapieżnicy.
Ogień mocno płonie a strażaków nie widu nie słychu - ''RADOŚĆ NADARZYNA" imponujący wątek
Tylko entuzjastycznie, klaskać - bić brawo powtarzając jego bis, bis,  jak klakier w cyrku.
« Ostatnia zmiana: 05 Styczeń, 2025, 19:00 wysłana przez Nadaszyniak »

Offline Gandalf Szary

• Pionier specjalny
  • Polubień: 5229
  • Najbardziej boję się fanatyków.
« Odpowiedź #32 dnia: 05 Styczeń, 2025, 19:16 »
A wystarczyło załagodzić sprawę z obrażanymi userami. Tak zachowałby się dorosły dojrzały człowiek.  A najlepiej odnosić się merytorycznie do postów. Nie byłoby tej całej dyskusji.
« Ostatnia zmiana: 05 Styczeń, 2025, 19:17 wysłana przez Gandalf Szary »
„Nikt nie jest tak bardzo zniewolony jak ktoś, kto czuje się wolnym, podczas gdy w rzeczywistości nim nie jest”.

Johann Wolfgang Gothe,

Offline Nemo

• El Kapitan
  • Polubień: 14519
  • Często pod wiatr. Ale zawsze własnym kursem.
« Odpowiedź #33 dnia: 05 Styczeń, 2025, 19:34 »

Ogień mocno płonie a strażaków nie widu nie słychu - ''RADOŚĆ NADARZYNA" imponujący wątek

Jak na razie to dyskusja przebiega wg mnie spokojnie. Do ognia to sporo tu brakuje.
Niemądrym jest być zbyt pewnym własnej wiedzy. Zdrowo jest pamiętać, że najsilniejszy może osłabnąć, a najmądrzejszy się mylić.
Mahatma Gandhi

Offline Storczyk

« Odpowiedź #34 dnia: 06 Styczeń, 2025, 11:00 »
A nie wydaje się wam,  że Nadarzyn  bardziej cieszy się  z tego, jak wchodzący tu nowi są przeganiani i wywalani...

Offline Sebastian

« Odpowiedź #35 dnia: 06 Styczeń, 2025, 22:40 »
myślę że Nadarzynowi "zwisa i powiewa" co dzieje się na forum na które prawie nikt nie zagląda i które nie jest indeksowane w przeglądarce
Cytat: dziewiatka
Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek
:)

Offline janekkowalski

« Odpowiedź #36 dnia: 06 Styczeń, 2025, 23:12 »
myślę że Nadarzynowi "zwisa i powiewa" co dzieje się na forum na które prawie nikt nie zagląda i które nie jest indeksowane w przeglądarce

O to to.

Offline Estera

« Odpowiedź #37 dnia: 06 Styczeń, 2025, 23:44 »
   Chyba nie do końca jest to prawdziwe, gdy się wejrzy w statystyki forum, jedna z nich to prawie 10,5 mln wejść w ciągu ub.r.
   Specjalna komórka inwigilacyjna Nadarzyna zapewne wtyka regularnie tu swój nos i swoje szpiegowskie szpony.
   I zapewne nie ma żadnego problemu, żeby odnaleźć drogę na to miejsce.
   Nie pomniejszajcie aż tak bardzo roli nadarzyńskich kolaborantów.
   >:D >:D >:D
Kim będziesz beze mnie? Zapytał strach. Będę wolna!
PAŚCIE TRZODĘ BOŻĄ - tajny kodeks karny Świadków Jehowy tylko dla starszych.

Offline Sebastian

« Odpowiedź #38 dnia: 07 Styczeń, 2025, 00:39 »
znaczna część tych "wejść" to są pająki a nie ludzie
Cytat: dziewiatka
Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek
:)

Offline Estera

« Odpowiedź #39 dnia: 07 Styczeń, 2025, 05:28 »
znaczna część tych "wejść" to są pająki a nie ludzie
   Nie zmienia to jednak faktu, że nadarzyńskie specjalne służby szpiegowskie "przemierzają" to forum "wzdłuż i w szerz".

Offline Profesor Tutka

« Odpowiedź #40 dnia: 07 Styczeń, 2025, 08:00 »
 Nie wiem żeby takie Służby Specjalne z Nadarzyna istniały,moim zdaniem ,jeżeli ktoś coś tu sprawdza,to najczęsciej jakiś nadgorliwy starszy(niezbyt mądry),który chce się pozbyć ze zboru kogoś z kim ma na pieńku i podejrzewa  że taki delikwent ma takie ciągoty.
Żeby się o kimś czegoś dowiedzieć ,trzeba zajrzeć i przeczytać jego posty. Jak ktoś wysłał ich kilka tysięcy?To lepiej sobie w łeb strzelić.A przecież są inne Facebooki i YouTuby.Toć w Nadarzynie musi być armia takich straceńców.

A po drugie:Czy lepiej dla Organizacji jest ,by w zborach w Polsce było 500-1000 PIMO,czy żeby 1000 PIMO wykluczyli?Wtedy to byłaby zadyma,a po co?

« Ostatnia zmiana: 07 Styczeń, 2025, 08:32 wysłana przez Profesor Tutka »

Offline Estera

« Odpowiedź #41 dnia: 07 Styczeń, 2025, 09:11 »
Nie wiem żeby takie Służby Specjalne z Nadarzyna istniały (...)
   Wiesz, CK też twierdzi, że rzekomo nie ogląda nagrań odstępców.
   Ale tak dla przykładu, jak świat odstępczy zaczął zwracać uwagę na to, że chodzą poobwieszani złotem, zamiast świecić skromnością.
   To pozdejmowali te swoje złote roleksy, pierścienie i spinki z mankietów koszul ;D

Offline Profesor Tutka

« Odpowiedź #42 dnia: 07 Styczeń, 2025, 11:21 »
Estero, co innego przygladac sie trendowi,a co innego szukac jakis osób.Podobne to ,ale wierz mi ,to nie to samo.

Offline Estera

« Odpowiedź #43 dnia: 07 Styczeń, 2025, 12:23 »
Estero, co innego przygladac sie trendowi,a co innego szukac jakis osób.Podobne to ,ale wierz mi ,to nie to samo.
   Niestety, znane są głośne akcje "polowań na czarownice" i przez Nadarzyn i przez starszaków w zborach i obwodach.
   A tu dowód, tak tylko dla przypomnienia dla niezorientowanych akcji nadarzyńskich.
   https://sjwp.pl/index.php?topic=3133.msg46104#msg46104

Inwigilacja trwa na szeroką skalę i jak mają dowody to z przeciwnikami "reform" CK >:D nikt się nie patyczkuje.
   A i tu na forum są historie, jak to się już tylko szukało haków do powoływania komitetów sądowniczych dla tych, co ich nie popierają.
   I absolutnie nie wątpię w to, że gdyby tylko mieli dowody, to wszyscy PIMO ze zborów poleciałaby szybciutko na zielona trawkę.

Offline Profesor Tutka

« Odpowiedź #44 dnia: 07 Styczeń, 2025, 12:31 »
Generalnie  to Lipa.
po pierwsze primo: Moze to ktoś indywidualne szuka prawdziwych informacji, nie z polecenia.
Po drugie primo: Chyba wsadziłaś na minę Nemo.
« Ostatnia zmiana: 07 Styczeń, 2025, 12:34 wysłana przez Profesor Tutka »