Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Autor Wątek: Radość w Nadarzynie  (Przeczytany 1535 razy)

Offline Reskator

Odp: Radość w Nadarzynie
« Odpowiedź #45 dnia: 07 Styczeń, 2025, 12:52 »
   Wiesz, CK też twierdzi, że rzekomo nie ogląda nagrań odstępców.
   Ale tak dla przykładu, jak świat odstępczy zaczął zwracać uwagę na to, że chodzą poobwieszani złotem, zamiast świecić skromnością.
   To pozdejmowali te swoje złote roleksy, pierścienie i spinki z mankietów koszul ;D
Tak ale pozapuszczali brody,okulary w złotych oprawkach,a jaki wachlasz kolorów garniturów,koszul.
A o kolorach poszetek w brustasze nie wspomnę :) ;D
Dobrze że nie chodzą w spódnicach jak Jakson na wyspach Pacyfiku -to ten co się motał w Australii przed sądem.
« Ostatnia zmiana: 07 Styczeń, 2025, 13:15 wysłana przez Reskator »

Offline Estera

« Odpowiedź #46 dnia: 07 Styczeń, 2025, 13:22 »
(...) Moze to ktoś indywidualne szuka prawdziwych informacji, nie z polecenia (...)
   Profesorze.
   Nie wiem, kogo bardziej chcesz przekonać w tej kwestii mnie czy siebie ;D
   Bo ja myślę, że tam nic nie dzieje się przypadkiem, a każde posunięcie jest bardzo dobrze przemyślane.
   I inwigilacja jest nieodłączną częścią ich systemu, tak jak odciski u każdego człowieka.
Kim będziesz beze mnie? Zapytał strach. Będę wolna!
PAŚCIE TRZODĘ BOŻĄ - tajny kodeks karny Świadków Jehowy tylko dla starszych.

Offline NNN

« Odpowiedź #47 dnia: 07 Styczeń, 2025, 15:30 »
Inwigilują, inwigilują!
W czerwcu 2024 po raz pierwszy pokazaliśmy plik z "Międzynarodowym Towarzystwem Byłych Świadków Jehowy z Siedzibą w Polsce" dedykowany na dzień pamięci ofiar Strażnicy 26 lipca. Następnie w kilku miejscach w Polsce były rozklejane plakaty o powyższej treści i nadal są w przestrzeni publicznej. Po pół roku Ciało Kłamliwe nam odpowiedziało w taki sposób w Strażnicy z lutego tegoż roku. Pokazali, że lepiej umieją zaciskać pięści, bo  z żadnego grzechu ten na Jot ich nie uwolnił przecież do dzisiaj. Nadal pedofilia panoszy się w orgu, nadal ostracyzm kwitnie, a ich rzecznicy kłamią jak z nut.

Jakie jest przesłanie artykułu ze Strażnicy z lutego 2025? "Głosicielu, nie odchodź do 'Towarzystwa Byłych Świadków' bo tam nie ma wolności. Wolność jest tylko u nas!". Czy aby na pewno?

A propos rzecznika: podobno nawet Wąchock pozazdrościł Nadarzynowi rzecznika prasowego (sołtys Wąchocka stoi w rzece Kamiennej i czyta na głos gazetę "Tygodnik Starachowicki)".
« Ostatnia zmiana: 07 Styczeń, 2025, 15:41 wysłana przez NNN »
Nie walczę z organizacją, ja się przed nią bronię, jestem jej ofiarą!
Droga jest mi moja wolność.

Offline Profesor Tutka

« Odpowiedź #48 dnia: 07 Styczeń, 2025, 15:43 »
Znowu wyjdę na obrońcę JW.Org. Znajdź Google,wpis frazę"zerwane kajdany" ,zaznacz opcję "grafika"  i masz jeszcze innych którzy Was(Nas) nasladują. Alle też zauważyłem ,że niektóre zdjęcia mają kilka lat.Ciekawym,kto kogo nasladowal?

Offline NNN

« Odpowiedź #49 dnia: 07 Styczeń, 2025, 15:48 »
Profesorze Tutka, ależ to właśnie stąd, o czym mówisz, wzięliśmy nasze pięści. To nie nas naśladują, tylko my ich naśladowaliśmy i to za darmo. Skąd pochodzą pięści orga to nie wiem, chyba narysował je grafik orga, a myśmy poszli na łatwiznę. Więc "nie ucz rozumu dziadka, bo sam możesz nie doczekać latka" ;) ;D To a propos tego, że nie zauważyłeś z mojej strony potężnej hiperboli we wpisie, na który odpowiadałeś. Ale nie martw się, nie wszyscy mnie rozumieją. Chciałem trochę rozładować atmosferę na forum. Aż strach się wypowiadać. I tak dobrze, że nikt nie krytykuje za czytanie wpisów. Bo ja się trochę jąkam przy czytaniu.
« Ostatnia zmiana: 07 Styczeń, 2025, 16:00 wysłana przez NNN »
Nie walczę z organizacją, ja się przed nią bronię, jestem jej ofiarą!
Droga jest mi moja wolność.