Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Autor Wątek: Radość w Nadarzynie  (Przeczytany 1533 razy)

Offline Gandalf Szary

• Pionier specjalny
  • Polubień: 5229
  • Najbardziej boję się fanatyków.
Odp: Radość w Nadarzynie
« Odpowiedź #15 dnia: 05 Styczeń, 2025, 13:46 »
To dziwne! Za chwilę okaże się, że osoby obrażane i wyrzucane z forum przez Forumowicza Roszadę będą musialy go przepeaszać za to, że zwrócily mu uwagę na jego naganne zachowanie i się obrazil.  W końcu niezrozumiale jest zachowanie, że obrażający się obrazil na obrażanych.
Ps: Nikt z obrażanych nie wyrzucal go z forum, bylo odwrotnie.
« Ostatnia zmiana: 05 Styczeń, 2025, 13:49 wysłana przez Gandalf Szary »
„Nikt nie jest tak bardzo zniewolony jak ktoś, kto czuje się wolnym, podczas gdy w rzeczywistości nim nie jest”.

Johann Wolfgang Gothe,

Offline Sebastian

« Odpowiedź #16 dnia: 05 Styczeń, 2025, 13:49 »
A na pytanie to będzie odpowiedz?
nie będzie
Cytat: dziewiatka
Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek
:)

Offline Sebastian

« Odpowiedź #17 dnia: 05 Styczeń, 2025, 14:31 »
To dziwne! Za chwilę okaże się, że osoby obrażane i wyrzucane z forum przez Forumowicza Roszadę będą musialy go przepeaszać za to, że zwrócily mu uwagę na jego naganne zachowanie i się obrazil.
to taka "włodkowa tradycja" :)
Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek

Offline Sebastian

« Odpowiedź #18 dnia: 05 Styczeń, 2025, 15:16 »
A na pytanie to będzie odpowiedz?
w swoim poście umieściłeś moje imię które jest jednocześnie moim nickiem, ale teraz twierdzisz, że nie zadałeś pytania skierowanego do mnie.

pomimo że nie zadałeś pytania, dopytujesz czy odpowiem na pytanie (które nie zostało zadane)

pomimo że domagasz się odpowiedzi, twierdzisz że moja odpowiedź i tak jest bez znaczenia, gdyż jakieś Twoje urojenie "dyskwalifikuje mnie w Twoich oczach"

dodatkowo, nadajesz moim wypowiedziom zupełnie inny sens.

z wypowiedzi że nie mam na tym forum innego konta wyciągasz bezpodstawny wniosek że mam jakieś wiele kont na innym forum.

czy taka rozmowa ma sens?

zapytasz o coś, ja odpowiem np. "nie jestem wielbłądem", a ty na tej podstawie uroisz sobie, że skoro nie jestem wielbłądem, to "jest oczywiste" że jestem hipopotamem... "bo tak"...

wybacz, ale wg mnie tego rodzaju rozmowy są po prostu bezsensowne...

Offline Estera

« Odpowiedź #19 dnia: 05 Styczeń, 2025, 15:57 »
skompletujcie siedem kobiet i wyślijcie "komitet przeprosinowy" do Roszady...
a wtedy Roszada "łaskawie" będzie strzelać fochy przez kolejny rok lub dwa (...)
   Sebastian.
   Ty też marcepanem nie jesteś :)
Kim będziesz beze mnie? Zapytał strach. Będę wolna!
PAŚCIE TRZODĘ BOŻĄ - tajny kodeks karny Świadków Jehowy tylko dla starszych.

Offline Sebastian

« Odpowiedź #20 dnia: 05 Styczeń, 2025, 16:08 »
   Sebastian.
   Ty też marcepanem nie jesteś :)
to prawda, ale ja nie strzelam fochów i nie szantażuję nikogo swoim odejściem...
nikogo także nie wypraszam z forum...
a kiedy kogoś obrażę (zdarzało mi się to), to wtedy nie oczekuję przeprosin od osoby, którą źle potraktowałem...

Offline Estera

« Odpowiedź #21 dnia: 05 Styczeń, 2025, 16:19 »
to prawda, ale ja nie strzelam fochów i nie szantażuję nikogo swoim odejściem...
nikogo także nie wypraszam z forum...
a kiedy kogoś obrażę (zdarzało mi się to), to wtedy nie oczekuję przeprosin od osoby, którą źle potraktowałem...
   Jestem zdania, że dorośli ludzie powinni wiedzieć, jak rozwiązywać sprawy.
   I posiadać rozeznanie, kiedy robić to publicznie, a kiedy problem omówić na priv.
Kim będziesz beze mnie? Zapytał strach. Będę wolna!
PAŚCIE TRZODĘ BOŻĄ - tajny kodeks karny Świadków Jehowy tylko dla starszych.

Offline Nemo

• El Kapitan
  • Polubień: 14519
  • Często pod wiatr. Ale zawsze własnym kursem.
« Odpowiedź #22 dnia: 05 Styczeń, 2025, 17:06 »
Oczywiście Administracja nie zareaguje,bo i po co. Liczy sie zapewne sztuka.
Administracja reaguje jak ktoś wypisuje farmazony. Dla Twojego komfortu psychicznego. IP Sebastiana pochodzi od dużego ogólnopolskiego dostawcy internetu. Jakbyś chciał wiedzieć, to narzędzia forum mówią, że np. ja i Sebastian to może być jedna i ta sama osoba bo znajdujemy się w tym samym zakresie IP, a mieszkamy ponad 450 km od siebie. Wg narzędzi jakie daje to forum, to również mav może być Sebastianem, bo jest w tym samym zakresie, dotyczy to też np Estery. To forum nie ma takich możliwości weryfikacji IP jak np. ma policja.
« Ostatnia zmiana: 05 Styczeń, 2025, 17:35 wysłana przez Nemo »
Niemądrym jest być zbyt pewnym własnej wiedzy. Zdrowo jest pamiętać, że najsilniejszy może osłabnąć, a najmądrzejszy się mylić.
Mahatma Gandhi

Offline Profesor Tutka

« Odpowiedź #23 dnia: 05 Styczeń, 2025, 17:39 »
Ok.Dzięki za wyjaśnienie,w swojej naiwności myślałem że możesz nieco więcej,intencją moja było ,by na Forum wszystko było prawdziwe(wiadomo, wszyscy kłamią),czyli jak rozumiem jak ktoś ma kilka,kilkanaście kart telefoniczynych i "pokręconą "osobowośc to na forum może ustawiać dyskusje jak chce?

Offline Nemo

• El Kapitan
« Odpowiedź #24 dnia: 05 Styczeń, 2025, 17:43 »
Ok.Dzięki za wyjaśnienie,w swojej naiwności myślałem że możesz nieco więcej,intencją moja było ,by na Forum wszystko było prawdziwe(wiadomo, wszyscy kłamią),czyli jak rozumiem jak ktoś ma kilka,kilkanaście kart telefoniczynych i "pokręconą "osobowośc to na forum może ustawiać dyskusje jak chce?
I tak i nie. Wielu wpadało przez styl pisania. Np powielali te same błędy, albo używali takich samych przyrównań. Ale jest tak że to forum, i nie tylko to, ma ograniczone możliwości identyfikacji. Zresztą, wg mnie, to prawo zabrania, żeby ktoś kto się rejestruje na forum mógłby być po nr IP namierzony dokładnie skąd jest.
Niemądrym jest być zbyt pewnym własnej wiedzy. Zdrowo jest pamiętać, że najsilniejszy może osłabnąć, a najmądrzejszy się mylić.
Mahatma Gandhi

Offline Sebastian

« Odpowiedź #25 dnia: 05 Styczeń, 2025, 17:53 »
chwalę twoją dociekliwość, profesorku!

Offline Gremczak

« Odpowiedź #26 dnia: 05 Styczeń, 2025, 18:12 »
I tak i nie. Wielu wpadało przez styl pisania. Np powielali te same błędy, albo używali takich samych przyrównań. Ale jest tak że to forum, i nie tylko to, ma ograniczone możliwości identyfikacji. Zresztą, wg mnie, to prawo zabrania, żeby ktoś kto się rejestruje na forum mógłby być po nr IP namierzony dokładnie skąd jest.
To w jakim celu było podawane IP jeśli chodzi o trampka czy kogoś innego, że to jest trampek (ma inne konta), bo został zweryfikowany po IP?

Offline Sebastian

« Odpowiedź #27 dnia: 05 Styczeń, 2025, 18:18 »
mam dosyć lipnych wypowiedzi ,które tylko wywołuja niesnaski na forum.Albo takich które wychwalają niektórych Userów.
chwalę twoją dociekliwość, profesorku!
"podejrzana" sytuacja! :)

jak myślicie, czy Profesor Tutka oraz Sebastian to ta sama osoba?! :)

Offline Nemo

• El Kapitan
« Odpowiedź #28 dnia: 05 Styczeń, 2025, 18:26 »
To w jakim celu było podawane IP jeśli chodzi o trampka czy kogoś innego, że to jest trampek (ma inne konta), bo został zweryfikowany po IP?
Trampka to można było zidentyfikować po pierwszym zdaniu i po tej emotce >:D, której używał na potęgę. A jak było z nr IP trampka to nie pamiętam. Jednak był on na tyle prymitywny że wystarczyło rzucić okiem i było wiadomo że to trampek.
Mahatma Gandhi

Offline Gremczak

« Odpowiedź #29 dnia: 05 Styczeń, 2025, 18:43 »
Trampka to można było zidentyfikować po pierwszym zdaniu i po tej emotce >:D, której używał na potęgę. A jak było z nr IP trampka to nie pamiętam. Jednak był on na tyle prymitywny że wystarczyło rzucić okiem i było wiadomo że to trampek.
Z IP było tak jak pisałem.
Pamiętam to.
Dlatego padło moje pytanie o IP.